Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa585
mod_vvisit_counterTegnap1013
mod_vvisit_counterEz a hét585
mod_vvisit_counterMúlt hét7220
mod_vvisit_counterEz a hónap23712
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3586138

Online látogatók: 11
Az Ön adatai: 54.224.118.247
,
Mai nap: 2018 okt. 22.

Budakeszi Gyermekvilág

Új gyermekorvosi rendelő nyílt

Dr. Ambrus Katalin és dr. Nazim Tan gyermekorvosok 2013. május 3-án, a Budakeszi, Fő út 179. szám alól átköltöztek a Budakeszi, Táncsics Mihály utca 9. száma alá.

11641 alkalommal olvasva

?Víz, víz, tiszta víz??

A víz világnapja alkalmából a Szivárvány Óvodában érdekes programokat szerveztünk a gyerekeknek. Célunk az volt, hogy a vízről mint a földi élet egyik alapeleméről a gyerekek minél többet tudjanak meg játékos feladatok segítségével.

 

1287 alkalommal olvasva

Huszárjátékok a Pitypang Sport Óvodában

Óvodánkban évek óta a ? gyermekek életkori sajátosságainak megfelelően ? huszárjátékokkal emlékezünk meg az 1848?49-es ünnepről és hőseikről.

1451 alkalommal olvasva

Süssünk ? süssünk valamit/ Backe, backe Kuchen?

Március 5. különleges nap volt a Tarkabarka/ Kunterbunt Óvoda számára. Az MTV 1 munkatársa, Borbás Marcsi és csapata a Gasztroangyal c. műsorával látogatott el óvodánkba. Mindannyian kíváncsian vártuk a forgatás napját.

1536 alkalommal olvasva

Farsang a Tarkabarka/Kunterbunt Óvodában

A gyerekek már hetekkel előbb tervezgették, hogy jelmezbe öltöznek farsangkor. Nagyon várták már a ?nagy napot?, hogy országnak-világnak megmutathassák magukat. Aztán azon a reggelen mintha Meseországba csöppentünk volna: tündérek, királylányok, boszorkányok, pillangók, sárkányok, lovagok, törpék, kalózok érkeztek sorban. De a mai mesealakok sem hiányoztak.

1193 alkalommal olvasva

Újabb pályázatot nyertünk!

Mindannyian érezzük, hogy milyen nehéz megfelelni a nap mint nap változó társadalmi elvárásoknak. Nekünk, pedagógusoknak fel kell készülnünk, és diákjainkat is arra kell ösztönöznünk, hogy képesek legyenek az új kihívásoknak eleget tenni. Ehhez a munkához nyertünk rendkívül hasznos programcsomagot.

1330 alkalommal olvasva

Mikulás és új hagyományt teremtő adventi vásár a Szivárvány Óvodában

December elején nagy volt a sürgés-forgás a Szivárvány Óvodában: minden gyermek a ?fehér szakállú kedves Mikulás? érkezését várta. Napok óta kukucskáltunk kifelé az ablakon, vajon jön-e már. Kicsik és nagyok versekkel, énekekkel, különféle kézműves alkotásokkal készültek a nagy alkalomra. A hangulatot fokozta, hogy előző nap a gyerekeknek bábosok keltették életre a Mikulás varázslatos mesevilágát.

1503 alkalommal olvasva

Tarkabarka Mezei

A Tarkabarka Kunterbunt Óvoda két óvodás csoportja ellátogatott a Mezei Mária-emlékházba. A gyerekek különleges élményt kaptak a múzeumpedagógusoktól. Zwei Gruppen aus dem KiGa Tarakabarka-Kunterbunt besuchten das Mezei Mária Museum in Wudigess. Die Kinder bekamen ein besonderes Erlebnis von den beiden Museumpädagoginnen.

1260 alkalommal olvasva

Apakacsa

Magyarországon 457 óvó nénire jut egy óvó bácsi. Mi, budakesziek igen szerencsések vagyunk: van egy férfi óvodapedagógusunk a végállomás közelében lévő Szivárvány Óvodában, annak is a Kacsa csoportjában.

2889 alkalommal olvasva

Húsvéti Tesco-meglepetés a Tarkabarka Óvodának/Tesco?Osterüberraschung im Kindergarten Kunterbunt

Március végén a Budakeszi Tesco Áruház igazgatója, Barta Lajos, valamint az áruház személyzeti és ügyfélszolgálati igazgatója, Iványi-Gaál Miklós látogatták meg óvodánkat, hogy személyesen adják át a húsvéti Tesco-adományt.

1682 alkalommal olvasva

Megemlékezés az 1848-as forradalom és szabadságharcról

A videó megtekintéséhez kattintson a képre!

Közreműködtek a budakeszi Szivárvány Óvoda óvodásai.

1296 alkalommal olvasva

Télűzés a Pitypang Sport Oviban

Hetekkel a mulatság előtt lázas készülődés kezdődött az otthonokban. A gyerekek suttogva újságolták titkaikat, hogy milyen jelmezeket készítenek otthon az ügyes kezű anyukák, nagymamák. Különös izgalommal számolták visszafelé a napokat a farsangig.

1256 alkalommal olvasva

Szivárvány farsang

?Farsang van, farsang van, ropjuk a táncot gyorsabban, Fergeteges ez a tánc, még a ház is muzsikál?!?

Ezzel a bábos, zenés műsorral kezdődött a Szivárvány Óvoda hamvazószerdát megelőző, télkergető, farsangot búcsúztató hete, melyet a Gézengúz együttes adott február 6-án délelőtt.

1154 alkalommal olvasva

Mikulás a Pitypang Sport Óvodában

December 6-án, szikrázó fehér hóban érkezett a Mikulás a Pitypang Sport Óvodába. Már kora reggel lázasan készülődött mindenki, és az ovi hamar megtelt a ?nagyszakállú? érkezésének hírére. Nagy volt az izgalom, suttogás, és az óvoda apraja-nagyja piros ruhába öltözött, hogy megtisztelje a Mikulást. Ablakokban kukucskálva, énekelve, a legkisebbek vették észre amint a bejárathoz közeledett a piros ruhás ?Apó?. Arca kedves, mosolygós, haja fehér, mint a hó.

1445 alkalommal olvasva

Anyatejes világnap

Az anyatejes világnapról emlékeztek meg az Erkel Ferenc Művelődési Házban. A rendezvény szervezője Gyenes Tamásné védőnő volt.

1465 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. október 22., hétfő, Előd napja van.