Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa409
mod_vvisit_counterTegnap879
mod_vvisit_counterEz a hét5431
mod_vvisit_counterMúlt hét5239
mod_vvisit_counterEz a hónap19690
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3442187

Online látogatók: 17
Az Ön adatai: 54.92.150.98
,
Mai nap: 2018 jún. 24.

Természet

Kutya mentette meg a vadmalacot

Újabb árva állatot fogadtunk örökbe, aki apró termetével, jól fésült csíkjaival és hosszú szempilláival egy másodperc alatt elhivatott rajongóivá tett bennünket.

968 alkalommal olvasva

Lakossági szemétszedés Budakeszi Natura 2000-es területein

Budakörnyéki Natúrparkért Egyesület (továbbiakban BNE) örömmel tesz eleget minden lakossági és hivatalos felkérésnek, melyek célja, hogy szebbé, élhetőbbé és tisztábbá tegyük nem csak Budakeszi Város, de valamennyi, a létesülendő Budakörnyéki Natúrpark területén található település környezetét.

996 alkalommal olvasva

A legszebb konyhakertek

Budakeszi Város Önkormányzata ? csatlakozva ?A legszebb konyhakertek? ? Magyarország legszebb konyhakertjei országos  programhoz - meghirdeti ?A legszebb konyhakertek" című versenyt. Jelentkezési határidő: 2013. május 3.

Melléklet:
FileLeírás
Download this file (legszebb_konykakertek_jelentkezési lap.doc)Jelentkezési lap (legszebb konyhakertek) 
1010 alkalommal olvasva

Muflon bárányok születtek a Budakeszi Vadasparkban

A Budakeszi Vadaspark nagyvad körletében néhány nap eltéréssel, összesen három muflon bárány is napvilágot látott - olvasható a park ihletett sajtóközleményében.

884 alkalommal olvasva

Minden virtuális fáért cserébe egy igazit ültet a WWF

A Természetvédelmi Világalap (WWF) magyarországi szervezete online faültetési akcióba kezdett: a Million Trees Project keretében létrehozott virtuális felületen bárki egyéniségéhez illő fát tervezhet, amelyért cserébe a szervezet vállalja, hogy elültet egy őshonos facsemetét Budakeszi kertvárosi részén, Nagyszénászugon.

 

1002 alkalommal olvasva

Gombaismereti tanfolyam Budakeszin

Alapfokú gombaismereti tanfolyam indul Budakeszin 2013. március 27-től. Az elméleti órák kéthetente 8 alkalommal, a terepgyakorlatok hétvégente 5 alkalommal lesznek.

1462 alkalommal olvasva

Önkéntes szemétgyűjtési akció

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kilencedik alkalommal tartja meg hagyományos országos szemétgyűjtő akcióját 2013. április 22-én. A Föld Napja alkalmából szervezett eseményre ismét több tízezer fő jelentkezését várja a társaság. A rendezvény az elmúlt években az ország egyik legtöbb önkéntest megmozgató környezetvédelmi mozgalmává nőtte ki magát.

1017 alkalommal olvasva

2013. március 23-án, 20.30-kor kapcsoljunk le minden világítást egy órára!

A Földnek szentelt 60 perc sötétség a világ legnagyobb önkéntes akciója, melynek célja felhívni a figyelmet az energiatudatos életmód fontosságára. A WWF által szervezett szemléletformáló kampány 2007 óta szólítja fel a bolygó lakóit, hogy tegyék le voksukat a Föld mellett és küzdjenek a klímaváltozás ellen.

1091 alkalommal olvasva

Takarítottunk?

Budakeszi Város Önkormányzata a Föld napjához kapcsolódva 2013. április 20-án tavaszi várostakarítási akcióban vett részt.

1107 alkalommal olvasva

Elárvult kis rókát mentettek a Budakeszi Vadasparkban!

Az apró kis rókalánynak esélye sem lett volna az életben maradásra az anyja nélkül? Sajnos a kis róka lány élete nem indult zökkenőmentesen, anyukája óvatlan volt és halálra gázolta egy autó?

995 alkalommal olvasva

Kérlek ne nyúlj hozzám, a mamámat várom!

Sajnos nagyon sok pici őzet sodornak veszélybe az emberek, akik tévesen azt hiszik, hogy meg kell menteni a ?magukra hagyott? kis jószágokat. Pedig a fűben fekvő őzikék nem árvák, az anyjuk nem véletlenül hagyta ott őket.

990 alkalommal olvasva

Márciusi időjárási rekordok

Számos időjárási rekord dőlt meg a tavasz első hónapjában. Ezzel együtt sem a hosszúra nyúlt tél, sem a március közepén tapasztalt zord téli időjárás nem példa nélküli eset.

888 alkalommal olvasva

Szelektív hulladékgyűjtési napok

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy 2013. II. negyedévében szelektív hulladékgyűjtésre az alábbi napokon kerül sor:

3066 alkalommal olvasva

Lakossági szemétszedés Budakeszi Natura 2000-es területein

Budakörnyéki Natúrparkért Egyesület (továbbiakban BNE) örömmel tesz eleget minden lakossági és hivatalos felkérésnek, melyek célja, hogy szebbé, élhetőbbé és tisztábbá tegyük nem csak Budakeszi város, de valamennyi, a létesülendő Budakörnyéki Natúrpark területén található település környezetét.

1416 alkalommal olvasva

Napéjegyenlőség

Március 20-a a tavaszi napéjegyenlőség napja, ma megegyezik a nappal és az éjszaka hossza. Holnaptól már hosszabbak a nappalok! De miért is esik huszadikára a napéjegyenlőség, amikor az iskolában 21-ét tanultuk?

1220 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. június 24., vasárnap, Iván napja van.

Következő programok