Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1015
mod_vvisit_counterTegnap1186
mod_vvisit_counterEz a hét3263
mod_vvisit_counterMúlt hét7451
mod_vvisit_counterEz a hónap24117
mod_vvisit_counterMúlt hónap27407
mod_vvisit_counterÖsszesen3316850

Online látogatók: 16
Az Ön adatai: 54.159.30.26
,
Mai nap: 2018 febr. 21.

Gazdaság

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltsége felhívása


Mustgáz!
A szüreti időszak kezdetével a borospincék veszélye!

A szüreti időszak kezdetén az esetleges balesetek megelőzése érdekében fontos figyelmeztetni a lakosságot a must erjedésének veszélyeire. A mustgáz a must erjedése során felszabaduló szén-dioxid.

188 alkalommal olvasva

Hamarosan megkezdődik az orvosi rendelő külső- és belső felújítása

Ohr Alajos alpolgármester az orvosi rendelő felújítási munkálatairól tájékoztat.

357 alkalommal olvasva

Épületenergetikai felújítás a Pitypang Sport Óvodában

Ohr Alajos alpolgármester, a felújítási munka jelenlegi helyzetéről számol be.

228 alkalommal olvasva

Megújul az orvosi rendelő

A meglévő háziorvosi - és gyerekrendelő az energetikai felújítás során új homlokzati műanyag nyílászárókat, homlokzati hőszigetelést, és új tető hőszigetelést kap új tetőfedéssel.

554 alkalommal olvasva

FÉLMILLIÁRD BELTERÜLETI UTAKRA

Budakeszi, Budaörs, Nagykovácsi, Remeteszőlős és Zsámbék összesen több mint félmilliárd forintot kap kormányzati forrásból, belterületi utak felújítására - nyilatkozta Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő.

371 alkalommal olvasva

40 milliárd uniós támogatás a megyének

A kormány meghirdette a Közép-magyarországi régiónak szóló összes pályázatot. Összesen 20 pályázati felhívás jelent meg, összesen 37,21 milliárdos keretösszeggel. A pályázatok között találunk kiemelt felhívásokat, tőkeprogramot, vállalkozások munkahelyi képzését támogató felhívásokat, illetve olyan konstrukciókat, melyeket nem csak a VEKOP-ból finanszíroznak, hanem más operatív programból is (EFOP).

485 alkalommal olvasva

A szolidaritás nem helyhez kötődik

Megható volt, hogy ötven tahitótfalui kisiskolás milyen elfogódottan, de arcukon a segítségnyújtás örömével hozták két nap alatt összegyűjtött adományaikat a három tűzkárt szenvedett Budakeszi családnak. A küldöttséget vezető tanár: Ormandi Zsuzsa fejezte ki együttérzését az iskola, a gyerekek, a szülők nevében. Jól esett megtapasztalni, hogy a segítőkészség,  a szolidaritás nem helyhez kötődik, bárhonnan jöhet, ahol olyan emberek élnek, hisznek abban, hogy a tevékeny szeretet erőt ad az újrakezdéshez.

1344 alkalommal olvasva

LESZ ÚJ ISKOLAÉPÜLET BUDAKESZIN

Városunk hosszú idő után legnagyobb beruházása joggal foglalkoztatja a lakosságot, sokan sokféle kérdéssel fordulnak hozzám ezzel kapcsolatban. Most arról számolhatok be, hogy Budakeszi Város Önkormányzata és a Nemzeti Sportközpontok (NSK) között létrejött megállapodás értelmében az NSK elkészíttette az Árpád-fejedelem térre épülő általános iskola jóváhagyási tervét. Ezt nem csupán a képviselő-testület ismerheti meg, hanem lakossági fórumon is bemutatja majd Turi Attila, Ybl díjas építész. Most ezen az oldalon is mutatunk egy kis ízelítőt.

1206 alkalommal olvasva

Visszatérítendő uniós támogatás kérhető

Visszatérítendő támogatást igényelhetnek mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) 3,7 milliárd forint keretösszegben a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

912 alkalommal olvasva

Új iskola épül a Kerekmezőn

Január 28-i ülésén a Képviselő-testület elfogadta azt az együttműködési megállapodást, ami Budakeszi városa és a Nemzeti Sportközpontok között született. Ez azt jelenti, hogy a Kerekmezőn épülő új iskola megvalósítása zöld utat kapott.

3402 alkalommal olvasva

Megújul az orvosi rendelő, a Pitypang Sport Óvoda és a Széchenyi István Általános Iskola is

A nyár folyamán megkezdődtek az épületenergetikai felújítások Budakeszi Város Önkormányzatának intézményein a KEHOP-5.2.9-16 pályázati konstrukció keretében. A 234,52 millió forint értékű beruházással megújul az orvosi rendelő, a Pitypang Sport Óvoda és a Széchenyi István Általános Iskola.

346 alkalommal olvasva

Épületenergetikai felújítás a Széchenyi István Általános Iskolában

Ohr Alajos alpolgármester számol be a munka jelenlegi állapotáról.

313 alkalommal olvasva

2,5 milliót kaptak a szervezetek

Budakeszi város közigazgatási területén székhellyel rendelkező, illetve tevékenységét e területen kifejtő, nyilvántartásba vett önszerveződő közösségek 2017. május 31-ig pályázatot nyújthattak be vissza nem térítendő pénzügyi támogatás iránt...

385 alkalommal olvasva

Több, mint 8 millió Ft a Pitypang Óvodának eszközbeszerzésre

A közgyűlés döntött az 5,1 milliárd forint elbírálásáról: Bölcsődék és óvodák építésére nyertek pénzt Pest megyei települések.

328 alkalommal olvasva

Döntött a kormány: lesz tanuszoda Budakeszin

tanuszoda

Több Pest megyei településen épül tanuszoda és tornaterem. Budakeszin, Pilisvörösváron és Vecsésen uszoda, Pilisborosjenőn tornaterem épül, 11 település iskolájában tanteremfejlesztés lesz.

1522 alkalommal olvasva

Új közösségi tér a városközpontban

2016. december 21-én átadásra került városunk új közösségi tere, ahol karácsonyi hangulatban, puncs- és forraltborfőző versennyel várták Budakeszi lakosságát.

1052 alkalommal olvasva

MOL Zöldövezet Program pályázata

A MOL Magyarország és az Ökotárs Alapítvány idén 11-ik alkalommal hirdeti meg a MOL Zöldövezet Programot, melynek kiemelt célja - a zöldfelületek növelésén túl -, hogy a programok a tervezéstől a megvalósításig a helyi közösség aktív részvételével valósuljanak meg, valamint a kialakított területek gondozásában is szerepet vállaljanak.

849 alkalommal olvasva

Segíts, hogy egy álom valóra váljon!

Remélem Ozi álma is teljesülhet, és támogatásunkkal egyik álmát, a El-Camino utat végigcsinálhassa. Ezen eszköz, a handbike segítségével ezen álom valóra válhatna. Kérek mindenkit, hogy támogassa Ozit! Utalja adományát az alábbi bankszámlaszámra, vagy fizesse be a Budapest Bank fiókjába: POWER  STATION  S.E.    10104105-09994400-01001001

 

829 alkalommal olvasva

Víziközműrendszerbe bekötés

A csatornázással érintett ingatlanok tulajdonosai kötelesek az ingatlant a víziközmű-rendszerbe beköttetni és a víziközmű-szolgáltatást igénybe venni. A részletek itt olvashatók:

1538 alkalommal olvasva

Pályázat az EFMK bontásához

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában lévő, 2092 Budakeszi, Fő u. 108. szám alatt található Erkel Ferenc Művelődési Központ bontásához kapcsolódó építészeti-műszaki írásos és rajzi dokumentáció elkészítésér.

1724 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. február 21., szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.