Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1251
mod_vvisit_counterTegnap1307
mod_vvisit_counterEz a hét7647
mod_vvisit_counterMúlt hét9961
mod_vvisit_counterEz a hónap22348
mod_vvisit_counterMúlt hónap30840
mod_vvisit_counterÖsszesen3501454

Online látogatók: 28
Az Ön adatai: 54.224.11.137
,
Mai nap: 2018 aug. 18.

Kultúra, oktatás

Bokor Józsefné, a Budakeszi Oktatásügyért Díj kitüntetettje 2018-ban - A BKTV interjúja

Idén a Budakeszi oktatásügyért díj egyik kitüntetettje a Szivárvány Óvoda vezető-helyettese, Bokor Józsefné Ildikó lett, ahogy mondja, mindenki Ildikója. A népi hagyományok ápolásában kifejezetten erős pedagógus 40 éve szolgálja a legkisebbeket a településen.

 

81 alkalommal olvasva

Szent Jakabnak ajánlott Fenyőfalvi-kereszt - a BKTV riportja

Makkosmárián, a Megyei útról induló Gesztenye sor tetején állt egykor a Schuster kápolna (Steinriegel kápolna). 1912-1913-ban épült, évtizedeken át búcsújáró helye volt az akkori, jobbára svábok lakta községnek.

110 alkalommal olvasva

SZURKOLJUNK EGYÜTT!

Legyen közös az élmény: a 21. labdarúgó-világbajnokság! Július 10-én, kedden 20 órakor Franciaország - Belgium, július 11-én, szerdán 20 órakor Horvátország - Anglia elődöntő mérkőzése kezdődik, amit Budakeszin hatalmas kivetítőn a művelődési központ udvarán is megnézhetünk!

185 alkalommal olvasva

Átmeneti nyári alkotó- és rendezvényház, kulturális találkozóhely a Napraforgóban

Döntött Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete:

206 alkalommal olvasva

Dr Fehér György előadása Üzbegisztánról

A budakeszi Nagy Gáspár Városi Könyvtárban 2018. május 17-én 18 órakor Dr. Fehér György tanár és idegenvezető Timur szülővárosa, fővárosa és a mai főváros című vetítéssel kísért előadása - az előző havi, Üzbegisztánról szóló előadás folytatása.

 

225 alkalommal olvasva

SEGÍTSÉG! MEGNŐSÜLTEM! Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája

Pindroch Csaba egyszemélyes vígjátékában a házasság, esküvői ceremónia, összeköltözés, féltékenység megannyi konfliktus- és humorforrás, amelyet a szerző briliáns poénkavalkáddal mutat be, szembesítve mindkét nemet saját gyengeségeivel.

229 alkalommal olvasva

Közgyűlés a Budakeszi Szépítő Egyesületben

Városunk egyik legnagyobb múlttal rendelkező, Budakeszi kulturális, társadalmi és közéletében az egyik legaktívabb, a legtöbb épített értéket teremtő, illetve újjáteremtő egyesület 2018. április 9-én nyolcvan fővel tartotta éves közgyűlését.

613 alkalommal olvasva

Dr. Raffay Ernő előadása az Erkel Ferenc Művelődési Központban

Dr. Raffay Ernő történész, a Károli Gáspár Református Egyetem rektorhelyettese és a Bölcsészettudományi Kar dékánja volt. 1990-től 1993-ig politikai államtitkár a Honvédelmi Minisztériumban, majd a Hadtörténeti Intézet és Múzeum főigazgatója volt. Jelenleg óraadó oktató a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán

 

410 alkalommal olvasva

MIT OLVAS BUDAKESZI? És Ön?

Budakeszi Város Önkormányzata és a Nagy Gáspár Városi Könyvtár közös felhívása:

 

505 alkalommal olvasva

Négy évszak Budakeszin - fotókiállítás a Városházán

Hétfőn, július 9-én megnyílt a Városháza épületében a Négy évszak Budakeszin fotópályázat első fordulójának (tél-tavasz, 2018.) pályamunkáiból rendezett kiállítás. A nyitóünnepségen köszöntötték a díjazottakat:

809 alkalommal olvasva

Meghívó

Budakeszi Város Önkormányzata meghívja Önt a

"Négy évszak Budakeszin"

(1. forduló, 2018.tél-tavasz)

fotópályázat megnyitójára
július 9-én (hétfőn) 18 órakor

a Budakeszi Polgármesteri Hivatal üléstermébe.

110 alkalommal olvasva

Budakeszi lányok tündöklése az Országos Népdaléneklési Versenyen

 

Édesanyám rózsafája... - Két szőkevidám rózsát virágzott azon a pünkösdhétfőn a dal, melyet Balla Antal jobbágytelki táncos-nótafa hagyott ránk saját életét nótába öntve. Ennek a rózsafának két aligkamasz ága Budakesziről hajlott át a szomszéd településre, Érdre, hogy a Tiszán innen, Dunán túl Országos Népdaléneklési Versenyen kiénekelje ennek a kis erdélyi falunak egy pillanatát, melyben két ember egy életre egymásra talált.

266 alkalommal olvasva

Felhívás!

JAVASLATTÉTELRE

A BUDAKESZI ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKEIÉRT DÍJ

ADOMÁNYOZÁSÁHOZ

 

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Budakeszi Építészeti Értékeiért díj megalapításáról és az adományozás rendjéről szóló 43/2004. (VII. 30.) önkormányzati rendelete értelmében a Budakeszi Építészeti Értékeiért díj adományozására felhívást tesz közzé. A Képviselő-testület célja, hogy a település értékes, építészeti hagyományait megőrző, értéknövelő felújításokat, továbbá a településképhez jól alkalmazkodó, korszerű, színvonalas, új épületek megvalósítását példaként állíthassa, ezzel az alkotó tervezők, kivitelezők, és nem utolsó sorban az építtetők személyét és művét is elismerésben részesíthesse.

210 alkalommal olvasva

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Budakeszi Város Önkormányzata

fotópályázatot hirdet

Budakeszi valamennyi lakosa számára

"Négy évszak Budakeszin"

címmel.

768 alkalommal olvasva

Megemlékezés Gr. Széchenyi István halálának 158. évfordulójára

Gr. Széchenyi István halálának 158. évfordulójára emlékeztünk 2018. április 9-én a legnagyobb magyar budakeszi szobránál. A Széchenyi Általános Iskola, a Czövek Erna Alapfokú Művészeti Iskola, a Nagy Sándor József Gimnázium és a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium diákjai, tanárai, az intézmények igazgatói tisztelegtek Széchenyi emléke előtt.

 

317 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. augusztus 19., vasárnap, Huba napja van.