Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1022
mod_vvisit_counterTegnap1186
mod_vvisit_counterEz a hét3270
mod_vvisit_counterMúlt hét7451
mod_vvisit_counterEz a hónap24124
mod_vvisit_counterMúlt hónap27407
mod_vvisit_counterÖsszesen3316857

Online látogatók: 17
Az Ön adatai: 54.159.30.26
,
Mai nap: 2018 febr. 21.

Kultúra, oktatás

5. Táncbál

A BÁLI SZEZON CSÚCSPONTJA -

5. TÁNCBÁL

Csak TÁNC és semmi más! Na jó, beszélgetni is lehet.

2018. január 27., szombat 20:00-01:00

Prohászka Gimnázium tornacsarnoka és táncterme

(Budakeszi, Széchenyi u. 141.)

 

Online jegyvásárlás itt!

Asztalfoglalás itt!

 

146 alkalommal olvasva

Meghökkentő epizódok a magyar történelemből

Kik és hogyan készítették elő Trianont?


Bánó Attila író, újságíró előadása Budakeszin 2018. február 7-én, szerdán 18 órakor az Erkel Ferenc Művelődési Központban.


Hamarosan száz éve lesz annak, hogy 1918 végén Párizsban elkezdődtek az első világháborút lezáró, Versailles-i békekonferenciát előkészítő tárgyalások. Ám a trianoni döntéssel kikényszerített új határok megvonásának gondolata jóval előbb megfogalmazódott.

 

154 alkalommal olvasva

Televíziós legenda Budakeszin!

A "Túl minden határon" egy lebilincselően izgalmas előadás a Föld körül Vujity Tvrtkoval! Minden érdeklődőt szeretettel várunk 2018. február 21-én, szerdán 18.30 órakor az Erkel Ferenc Művelődési Központba!

 

92 alkalommal olvasva

Ismét karácsonyi süteménysütő verseny!

Meghosszabbított nevezési határidő! A nevezési lapokat a mai nap, 2017. december 8. péntek 14 óráig várjuk személyesen a polgármesteri hivatal emeleti 2. irodájába, vagy emailen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre. Ezt követően is van lehetőség leadni a nevezési lapot a versenyre SZEMÉLYESEN, PAPÍR ALAPON 2017. december 9-én 10-14 óra között a művelődési központ emeleti 3. termében, a sütemény leadásával egyidőben!

Letöltések:

 

Nevezési lap

Felhívás

131 alkalommal olvasva

Újabb magyar siker külföldön

Ezúttal azonban nem sport, hanem egy jóval kisebb médiaérdeklődésre számot tartó terület, a természetfotózás berkeiben. Idén az orosz Golden Turtle nemzetközi természetfotó pályázat kiállításán több magyar fotós képeit is megcsodálhatja a nagyközönség. A két magyar díjazott egyike ifj. Gönye Csaba budakeszi lakos, aki fotójával a "Mikrokozmosz" kategória első helyezését nyerte el.

877 alkalommal olvasva

Véradás - Minden csepp számít

Adományozz egészséget. Aki vért ad életet ad. Helyszin: Erkel Ferenc Művelődési Központ. 2017. november 27 16:00 -  19:00

 

160 alkalommal olvasva

Ünnepi hangverseny

A budakeszi Protestáns Kör és a Zákányi Zsolt Református Vegyeskar szervezésében, a reformáció 500. éve alkalmából 2017. november 18-án, szombaton 18. 30 órakor a budakeszi református templomban (Fő u. 159.)

146 alkalommal olvasva

Mezei Mária emléknap

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját 2017. október 16-án hétfőn 16 órakor kezdődő Mezei Mária emléknapja tiszteletére szervezett megemlékezésre valamint "Mikor Csíkból kiindultam" c. műsorra.

151 alkalommal olvasva

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Budakeszi Város Önkormányzata

fotópályázatot hirdet

Budakeszi valamennyi lakosa számára

"Négy évszak Budakeszin"

címmel.

353 alkalommal olvasva

"Magyarországnak fényes világa"

Egy különleges programra várjuk Önöket 2018. január 21-én, vasárnap 18 órakor az Erkel Ferenc Művelődési Központba. A Magyar Kultúra Napjának tiszteletére Sebestyén Márta, Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas magyar népdalénekes, előadóművész, valamint zenésztársa Andrejszki Judit koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők "Magyarországnak fényes világa..." - zenés utazás a magyar múlt századaiban címmel. Sebestyén Márta a népzene, Andrejszki Judit pedig a régizene emblematikus alakja.

 

114 alkalommal olvasva

2018-as ARANY János est az Erkel Ferenc Művelődési Központban

Lázár Csaba színművész ismét Budakeszin!


Lázár Csaba színészi tanulmányait a Théba Stúdióban kezdte Basilidesné Andor Edit tanítványaként 1986-ban, majd a Gór Nagy Mária Színitanodában Scubert Évánál tanult. A Nemzeti Színi Akadémiát 1995-ben végezte el Csernus Mariann és Ivánka Csaba tanítványaként. Az Akadémia elvégzése után a Nemzeti Színház szerződtette le, 1997-2002-ig a soproni Petőfi Színhát tagja volt, 2002-től szabadúszó. Játszott többek között a Budaörsi Játékszínben, az IBS színpadán, a Gyulai Várszínházban, a Szigetvári és Sümegi Nyári Játékokon.

 

108 alkalommal olvasva

Alapkő elhelyezés

Az épülő budakeszi evangélikus templom alapkövét 2017 november 29-én 18:00 órakor szabadtéri istentiszteletkeretében helyezzük el.Helyszín: Budakeszi, Márity László utca(a MOL benzinkút és SPAR parkoló között).

 

212 alkalommal olvasva

Dr. Mérő László előadása

 

Szeretettel meghívjuk Önöket .december 6-án Dr. Mérő László pszichológus, publicista. "Az érzelmek logikája" című előadására. Amely az előadáSOKK sorozat része. Egy kis ízelítő: A pszichológiai kutatások bő fél évszázadon át elkerülték az érzelmeket, mert nem látszott, miképpen lehet ezeket kutatni. Az utóbbi 25-30 évben azonban sikerült erre érdemi eszközöket találni, és a kutatások meglepő eredményekkel jártak. Kiderült, hogy még a leginkább racionális, logikus gondolkodásban is alapvető szerepet játszanak az érzelmek. Röviden: érzelmek nélkül nincs értelem.

673 alkalommal olvasva

SZIA - Jótékonysági batyus borbál

 

Szeretettel meghívjuk Önt és barátait iskolánk idei jótékonysági batyus borbáljára. Támogathat belépő-, vagy támogatói jegy vásárlásával és tombolatárgy felajánlásával! Szeretettel meghívjuk Önt és barátait iskolánk idei jótékonysági batyus borbáljára. Támogathat belépő-, vagy támogatói jegy vásárlásával és tombolatárgy felajánlásával! Jegyvásárlás 2017.10,28.-tól az iskola aulájában.valamint megrendelhető osztályfőnököknél.
218 alkalommal olvasva

Mezei Mária Bál

A Mezei Mária Kulturális Egyesület, a Mezei Mária Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Budakeszi Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt Magyarország és Budakeszi Kiváló és Érdemes Művésze emlékére rendezett jótékonysági bálra Mezei Mária köztéri szoborállításának, és a hagyaték gondozásának támogatására.

186 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. február 21., szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.