Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa260
mod_vvisit_counterTegnap869
mod_vvisit_counterEz a hét260
mod_vvisit_counterMúlt hét7476
mod_vvisit_counterEz a hónap10611
mod_vvisit_counterMúlt hónap31083
mod_vvisit_counterÖsszesen3246690

Online látogatók: 18
Az Ön adatai: 54.82.79.109
,
Mai nap: 2017 dec. 11.

Kultúra, oktatás

Ismét karácsonyi süteménysütő verseny!

Meghosszabbított nevezési határidő! A nevezési lapokat a mai nap, 2017. december 8. péntek 14 óráig várjuk személyesen a polgármesteri hivatal emeleti 2. irodájába, vagy emailen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre. Ezt követően is van lehetőség leadni a nevezési lapot a versenyre SZEMÉLYESEN, PAPÍR ALAPON 2017. december 9-én 10-14 óra között a művelődési központ emeleti 3. termében, a sütemény leadásával egyidőben!

Letöltések:

 

Nevezési lap

Felhívás

36 alkalommal olvasva

Újabb magyar siker külföldön

Ezúttal azonban nem sport, hanem egy jóval kisebb médiaérdeklődésre számot tartó terület, a természetfotózás berkeiben. Idén az orosz Golden Turtle nemzetközi természetfotó pályázat kiállításán több magyar fotós képeit is megcsodálhatja a nagyközönség. A két magyar díjazott egyike ifj. Gönye Csaba budakeszi lakos, aki fotójával a "Mikrokozmosz" kategória első helyezését nyerte el.

155 alkalommal olvasva

Véradás - Minden csepp számít

Adományozz egészséget. Aki vért ad életet ad. Helyszin: Erkel Ferenc Művelődési Központ. 2017. november 27 16:00 -  19:00

 

96 alkalommal olvasva

Ünnepi hangverseny

A budakeszi Protestáns Kör és a Zákányi Zsolt Református Vegyeskar szervezésében, a reformáció 500. éve alkalmából 2017. november 18-án, szombaton 18. 30 órakor a budakeszi református templomban (Fő u. 159.)

95 alkalommal olvasva

Mezei Mária emléknap

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját 2017. október 16-án hétfőn 16 órakor kezdődő Mezei Mária emléknapja tiszteletére szervezett megemlékezésre valamint "Mikor Csíkból kiindultam" c. műsorra.

104 alkalommal olvasva

Tájékoztató az "Értékes vagy" nevet viselő pályázatról

"Értékes vagy" nevet viselő pályázatunkkal bekerültünk a Tesco által meghirdetett "Ön választ, mi segítünk" program 3. fordulójába.

117 alkalommal olvasva

Meghívó

Budakeszi Város Önkormányzata

tisztelettel meghívja Önt

 

A Széchenyi István Általános Iskola új

épületének alapkőletételi ünnepségére.


Időpont 2017 október 4. szerda 10 óra

220 alkalommal olvasva

Meghívó

 

 

A CBE Korányi Diabetes Klubja szeretettel meghívja Önt és kedves családját rendezvényére.

174 alkalommal olvasva

Alapkő elhelyezés

Az épülő budakeszi evangélikus templom alapkövét 2017 november 29-én 18:00 órakor szabadtéri istentiszteletkeretében helyezzük el.Helyszín: Budakeszi, Márity László utca(a MOL benzinkút és SPAR parkoló között).

 

131 alkalommal olvasva

Dr. Mérő László előadása

 

Szeretettel meghívjuk Önöket .december 6-án Dr. Mérő László pszichológus, publicista. "Az érzelmek logikája" című előadására. Amely az előadáSOKK sorozat része. Egy kis ízelítő: A pszichológiai kutatások bő fél évszázadon át elkerülték az érzelmeket, mert nem látszott, miképpen lehet ezeket kutatni. Az utóbbi 25-30 évben azonban sikerült erre érdemi eszközöket találni, és a kutatások meglepő eredményekkel jártak. Kiderült, hogy még a leginkább racionális, logikus gondolkodásban is alapvető szerepet játszanak az érzelmek. Röviden: érzelmek nélkül nincs értelem.

563 alkalommal olvasva

SZIA - Jótékonysági batyus borbál

 

Szeretettel meghívjuk Önt és barátait iskolánk idei jótékonysági batyus borbáljára. Támogathat belépő-, vagy támogatói jegy vásárlásával és tombolatárgy felajánlásával! Szeretettel meghívjuk Önt és barátait iskolánk idei jótékonysági batyus borbáljára. Támogathat belépő-, vagy támogatói jegy vásárlásával és tombolatárgy felajánlásával! Jegyvásárlás 2017.10,28.-tól az iskola aulájában.valamint megrendelhető osztályfőnököknél.
150 alkalommal olvasva

Mezei Mária Bál

A Mezei Mária Kulturális Egyesület, a Mezei Mária Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Budakeszi Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt Magyarország és Budakeszi Kiváló és Érdemes Művésze emlékére rendezett jótékonysági bálra Mezei Mária köztéri szoborállításának, és a hagyaték gondozásának támogatására.

129 alkalommal olvasva

Izrael mesés bahá'i kertjei

Izráel mesés bahá'í kertjei Adel és Ráfát Adl úti élménybeszámolója. A perzsa származású házaspár Ausztráliából költözött Nagykovácsiba, hogy jobban megismerkedjen az európai kultúrával.  Azóta is folyamatosan járják a világot. 2017. november 15-én szerdán 18 órakor tartanak előadást A haifai csodáról: Az UNESCO Világörökség Bahá'í kertjeiről

156 alkalommal olvasva

A zene világnapja

Tisztelettel meghívjuk Önt és Kedves Családját a Zene Világnapja alkalmából 2017. október 5-én, csütörtökön 18 órakor között megrendezésre kerülő koncertre. Köszöntőt mond: Bakács Bernadett alpolgármester.

227 alkalommal olvasva

Újabb gyógytorna lehetőség indul a szépkorúaknak

A jó közérzet titka!

Újabb gyógytorna lehetőség indul a szépkorúaknak  az Erkel Ferenc  Művelődési Házban. Herczeg Ágnes, városunk közkedvelt gyógytestnevelő tanára újabb csoportot indít, hogy jó közérzetet teremthessen a férfiaknak is.

214 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2017. december 11., hétfő, Árpád és Árpádina napja van.

Következő programok