Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa148
mod_vvisit_counterTegnap918
mod_vvisit_counterEz a hét1066
mod_vvisit_counterMúlt hét6988
mod_vvisit_counterEz a hónap24770
mod_vvisit_counterMúlt hónap32891
mod_vvisit_counterÖsszesen3382645

Online látogatók: 13
Az Ön adatai: 54.162.173.119
,
Mai nap: 2018 ápr. 24.

Sporthírek

30 éves a VIADAL SE

SÍ-HÓÓÓ! SÍ-HÓÓÓ! - visszhangzik a Virágvölgyben a sportkedvelő gyermekek lelkes hangja, immár 30 éve. Egyesületünk 1988-ban alakult, és már 30 éve sugározzuk környezetünkben a sport iránti elkötelezettségünket. Egész életünkben azt közvetítettük, hogy a sport legyen a mindennapjaink része! A sport az egészségmegőrzés tartópillére, ugyanakkor a regenerálódásunkban nélkülözhetetlen. Dr. Szent-Györgyi Albert vallomását választottuk mottónak:

A sport nem csak testnevelés, hanem az egyik legerősebb nevelőeszköz. A sport a test útján nyitja meg a lelket.

184 alkalommal olvasva

MEGHÍVÓ

NYÍLT NAPOK A VIADAL SPORT EGYESÜLETBEN

A 2017-18-as síszezonban ünnepeljük a VIADAL SPORT EGYESÜLET alakulásának 30. évfordulóját. Ünnepi programsorozattal készülünk.

 

292 alkalommal olvasva

"Egér", a gólzsák

"Egér", a 19 éves budakeszi Szatmári Kristóf 2016-ban az UVSE utánpótlás csapatából a bajnok Szolnok csapatába igazolt.

399 alkalommal olvasva

"Összetartozás Sporttal a Kárpát-medencéért"

A Budakörnyéki Székelykör élete márciusban sem múlt el eseménytelenül, ugyanis egy nagyszabású jégkorongtornát szervezetünk a pesterzsébeti Jégcsarnokban.  Bár az esemény nem Budakeszin zajlott mégis ide köthető, mivel a szervezőegyesület tagjai budakesziek és a székhelyük is itt található városunkban - már közel 30 éve.

542 alkalommal olvasva

WADKANZ

FOTÓGALÉRIA A WADKANZ FUTÓVERSENYRŐL

938 alkalommal olvasva

A mozgás örömét mindenkinek!

Ha minden második napon, lehetőleg a szabad levegőn, rendszeresen sportolunk legalább egy fél órát, az növeli a teherbíró képességet, az agykapacitást, javítja a hormonháztartást, csökkenti a daganatos megbetegedés esélyét és a stresszt, felderíti a kedélyállapotot.

 

969 alkalommal olvasva

A riói olimpiai és paralimpiai játékok miniszteri kitüntetettjei

A XXXI. Nyári Olimpiai és XV. Paralimpiai játékokon résztvevő sportolók és szakmai vezetők részére rendeztek díjátadó ünnepséget 2016. szeptember 23.-án, a Pesti Vigadóban. Balogh Zoltán az emberi erőforrások minisztere kitüntette - többek között - Szabó Ozor a magyar paralimpiai csapat válogatott edzőjét, többszörös világbajnokot, Dr. Hargitay András olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnokot, az úszóválogatott szövetségi kapitányát és Plagányi Zsoltot, Cseh László edzőjét is.

1036 alkalommal olvasva

"A mi utcánk, a mi jövőnk!"

Utcai forgatag és szomszédünnep zajlott a budakeszi Kossuth utcában az Európai Mobilitási Hét keretében, immár hagyományosan, ahol kicsik és nagyok próbálhatták ki tudásukat és ügyességüket a biztonságos közlekedés, az egészséges életmód szellemében.

935 alkalommal olvasva

BBU futóverseny

A Budakeszi környezetében lévő erdőterületek és turistautak a gyerekzsivajtól és futócipők dobogásától voltak hangosak. A BBU Vadasparki Terepfutó Kupa távjait és útvonalait a versenyszervezők (a Budakeszi Vadaspark, a B-B Ultramaraton Kft. és a Pilisi Parkerdő Zrt.) úgy alakították ki, hogy a legkisebb óvodások és iskolások is sikerélménnyel tudjanak indulni, de a rutinosabb sportolók, vagy a családostul nevezők se maradjanak kihívás és sportolási lehetőség nélkül.

852 alkalommal olvasva

Világbajnok lett a budakeszi lány

Az idei kétszeres kempo világbajnoki címem mellé, sikerült megszereznem a Jiu-jitsu világbajnoki címemet, felnőtt abszolút kategóriába a fekete öves harcosokat magam mögé utasítva. E cím megszerzésében segítettek: edzőm, Adam Lacza, továbbá János Nagy (Csonttörő), Ákos Herédi. Köszönet érte.

2196 alkalommal olvasva

ÚJRA TEREPFUTÓ VERSENY BUDAKESZIN

A tavaszi nagy sikerre való tekintettel, ősszel ismét terepfutásra invitáljuk Budakeszi apraját-nagyját.

502 alkalommal olvasva

PINGPONG MINDENKINEK

Önkormányzatunk szeretettel vár mindenkit egy kis sportolásra a városi amatőr pingpong klubbunkban.

291 alkalommal olvasva

Családi pingpong verseny

A Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Egyesület május 28-án családi pingpong versenyt rendezett a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnáziumban. Idén ez a második rendezvénye az önkormányzat sportegyesületének.

496 alkalommal olvasva

Szárnyalnak a röpisek

A Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium 5-6. korcsoportos leány röplabda csapata, megnyerve a Pest megyei bajnokságot, bejutott a röplabda diákolimpia kecskeméti országos döntőjére, ahol a magyar középiskolák 20 legjobb csapata küzd meg egymással a győzelemért és a játék öröméért.

674 alkalommal olvasva

Ingyenes koripálya

Budakeszin, a Nagy Sándor József Gimnázium udvarán ingyenesen lehet korizni.

1232 alkalommal olvasva

A megye legjobb sportolói

A Sportkarácsonyon vették át a díjakat a Pest megyei versenyzők. A Sportkarácsony Pest megye amatőr és professzionális sportolóinak találkozója. Különleges alkalom, amikor köszönetet mondunk mindazoknak, akik kimagasló, példamutató teljesítményre voltak képesek.

901 alkalommal olvasva

Ozy révén az erőemelő sportág egyik fellegvárának tekinthető városunk

"Budakeszin hagyománya van az erőemelő sportnak, köszönhetően Szabó Ozor Jánosnak, Ozynak. Ozy révén a sportág egyik fellegvárának tekinthető városunk." - mondta  dr. Győri Ottilia a 2013-ban, Budakeszin megrendezett Para Erőemelő Magyar Bajnokságon. Azóta 3 év telt el, és Ozy Magyarország, és szűkebb otthonunk, Budakeszi számára is világhírnevet szerzett.

867 alkalommal olvasva

Több száz fiatal sportolását segíti Pest Megye Önkormányzata

Pest Megye Önkormányzata együttműködési megállapodást kötött a Budai Farkasok Kézilabda Klub és Utánpótlás nevelő Központ Nonprofit Kft.-vel. A sportról szóló törvény alapján a megyei önkormányzat feladata, hogy közreműködjön a sport népszerűsítésében, a mozgásgazdag életmóddal kapcsolatos sporttudományos felvilágosító tevékenység szervezésében. Az önkormányzat kiemelt céljának tekinti a megyei sport, azon belül a megyei diák- és utánpótlássport támogatását.

852 alkalommal olvasva

Budakeszi siker

Óriási sikerrel teljesítette a 10. NN Ultrabalaton futóversenyet a budakeszi csapat.

1484 alkalommal olvasva

Budakeszi - Budapest Félmaraton

2015 október 23-án kerül megrendezésre a BBU Félmaraton futóverseny, melynek rajtja 9:00 órakor lesz Budakeszin, a Széchenyi István Általános Iskola előtt. A verseny online nevezési határideje: október 21.

2254 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. április 24., kedd, György napja van.