Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa587
mod_vvisit_counterTegnap768
mod_vvisit_counterEz a hét1355
mod_vvisit_counterMúlt hét7220
mod_vvisit_counterEz a hónap24482
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3586908

Online látogatók: 17
Az Ön adatai: 54.224.150.24
,
Mai nap: 2018 okt. 23.

Sporthírek

A nap is segítette az új műfüves sportpálya átadását

Az ünnepséget megelőzően budakeszi ifjúsági labdarúgói melegítettek be a pályán, majd az avató után ők is nyitómérkőzéseket játszottak. Mindezt a szikrázó napsütés is tromfolta. Az eseményen részt vett dr Győri Ottilia polgármester, Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, Szendrő Dénes, a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága Fegyelmi Bizottságának elnöke, Nyilasi Tibor, többszörös válogatott labdarúgó, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja, a Ferencváros ezüstcipős volt játékosa is.

 

390 alkalommal olvasva

ISTEN ÉLTESSE BALCZÓ ANDRÁST!

Balczó András, a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett háromszoros olimpiai bajnok magyar öttusázó, a magyar öttusasport történetének egyik legnagyobb alakja, Budakeszi Díszpolgára ma, augusztus 16-án 80 éves. Isten éltesse és jó egészséget kívánunk neki kedves családja körében!

 

217 alkalommal olvasva

Csúcson a budakeszi para-fekvenyomók

A lengyelországi Pabianice adott otthont a 2018-as WUAP szervezet Erőemelő és Fekvenyomó Európa Bajnokságnak. Az épeknek rendezett kontinensviadalon viszonylag kevés magyar versenyző mérette meg magát, de a budakeszi para-fekvenyomók készültek, illetve felkészültek és érmekben reménykedtek.

412 alkalommal olvasva

Kihívás Napja 2018

 

788 alkalommal olvasva

MEGHÍVÓ

NYÍLT NAPOK A VIADAL SPORT EGYESÜLETBEN

A 2017-18-as síszezonban ünnepeljük a VIADAL SPORT EGYESÜLET alakulásának 30. évfordulóját. Ünnepi programsorozattal készülünk.

 

461 alkalommal olvasva

"Egér", a gólzsák

"Egér", a 19 éves budakeszi Szatmári Kristóf 2016-ban az UVSE utánpótlás csapatából a bajnok Szolnok csapatába igazolt.

602 alkalommal olvasva

"Összetartozás Sporttal a Kárpát-medencéért"

A Budakörnyéki Székelykör élete márciusban sem múlt el eseménytelenül, ugyanis egy nagyszabású jégkorongtornát szervezetünk a pesterzsébeti Jégcsarnokban.  Bár az esemény nem Budakeszin zajlott mégis ide köthető, mivel a szervezőegyesület tagjai budakesziek és a székhelyük is itt található városunkban - már közel 30 éve.

749 alkalommal olvasva

WADKANZ

FOTÓGALÉRIA A WADKANZ FUTÓVERSENYRŐL

1123 alkalommal olvasva

A mozgás örömét mindenkinek!

Ha minden második napon, lehetőleg a szabad levegőn, rendszeresen sportolunk legalább egy fél órát, az növeli a teherbíró képességet, az agykapacitást, javítja a hormonháztartást, csökkenti a daganatos megbetegedés esélyét és a stresszt, felderíti a kedélyállapotot.

 

1174 alkalommal olvasva

Ozy révén az erőemelő sportág egyik fellegvárának tekinthető városunk

"Budakeszin hagyománya van az erőemelő sportnak, köszönhetően Szabó Ozor Jánosnak, Ozynak. Ozy révén a sportág egyik fellegvárának tekinthető városunk." - mondta  dr. Győri Ottilia a 2013-ban, Budakeszin megrendezett Para Erőemelő Magyar Bajnokságon. Azóta 3 év telt el, és Ozy Magyarország, és szűkebb otthonunk, Budakeszi számára is világhírnevet szerzett.

1039 alkalommal olvasva

MEGHÍVÓ A MŰFÜVES SPORTPÁLYA ÁTADÁSÁRA LAKOSSÁGI ÉS BARÁTI MÉRKŐZÉSEK

Budakeszi Város Önkormányzata szeretettel meghívja a lakosságot az új, 44x64 méteres műfüves futballpálya ünnepélyes átadására 2018. szeptember 7-én, pénteken, 15 órára a Márity László úton lévő sportpályánkra.

193 alkalommal olvasva

A BUDAKESZI MŰFÜVES SPORTPÁLYA ÁTADÁS-ÁTVÉTELE

A sportpályán lévő 40x60-méteres műfüves labdarúgó pályánk elkészült. A héten megtörtént a műszaki átadás-átvétel és a birtokba-adás. A jelenlévők a munkaterületet bejárták, a munkálatokat megtekintették.

 

324 alkalommal olvasva

MŰFÜVES FOCIPÁLYA LESZ A SPORTPÁLYÁNKON

Ma, június 19-én "kitűzték" és megkezdték Budakeszi műfüves futballpályájának építését, ami a tervezett uszoda mögötti területen lesz a sportpályán. A TAO-s pályázaton nyert közel 77 millió forintos támogatással megvalósuló beruházáshoz az önkormányzat mintegy 14 millió forint önrésszel járul hozzá. Az új műfüves pályát a Budakeszi Város Önkormányzatával kötött együttműködési megállapodás alapján, a sportfejlesztési program támogatásával a Magyar Labdarúgó Szövetség építteti meg. A 40x60 méteres pálya a tervek szerint nyár közepére készül el.

 

343 alkalommal olvasva

30 éves a VIADAL SE

SÍ-HÓÓÓ! SÍ-HÓÓÓ! - visszhangzik a Virágvölgyben a sportkedvelő gyermekek lelkes hangja, immár 30 éve. Egyesületünk 1988-ban alakult, és már 30 éve sugározzuk környezetünkben a sport iránti elkötelezettségünket. Egész életünkben azt közvetítettük, hogy a sport legyen a mindennapjaink része! A sport az egészségmegőrzés tartópillére, ugyanakkor a regenerálódásunkban nélkülözhetetlen. Dr. Szent-Györgyi Albert vallomását választottuk mottónak:

A sport nem csak testnevelés, hanem az egyik legerősebb nevelőeszköz. A sport a test útján nyitja meg a lelket.

500 alkalommal olvasva

PINGPONG MINDENKINEK

Önkormányzatunk szeretettel vár mindenkit egy kis sportolásra a városi amatőr pingpong klubbunkban.

452 alkalommal olvasva

Családi pingpong verseny

A Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Egyesület május 28-án családi pingpong versenyt rendezett a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnáziumban. Idén ez a második rendezvénye az önkormányzat sportegyesületének.

733 alkalommal olvasva

Szárnyalnak a röpisek

A Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium 5-6. korcsoportos leány röplabda csapata, megnyerve a Pest megyei bajnokságot, bejutott a röplabda diákolimpia kecskeméti országos döntőjére, ahol a magyar középiskolák 20 legjobb csapata küzd meg egymással a győzelemért és a játék öröméért.

857 alkalommal olvasva

Ingyenes koripálya

Budakeszin, a Nagy Sándor József Gimnázium udvarán ingyenesen lehet korizni.

1486 alkalommal olvasva

A riói olimpiai és paralimpiai játékok miniszteri kitüntetettjei

A XXXI. Nyári Olimpiai és XV. Paralimpiai játékokon résztvevő sportolók és szakmai vezetők részére rendeztek díjátadó ünnepséget 2016. szeptember 23.-án, a Pesti Vigadóban. Balogh Zoltán az emberi erőforrások minisztere kitüntette - többek között - Szabó Ozor a magyar paralimpiai csapat válogatott edzőjét, többszörös világbajnokot, Dr. Hargitay András olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnokot, az úszóválogatott szövetségi kapitányát és Plagányi Zsoltot, Cseh László edzőjét is.

1253 alkalommal olvasva

"A mi utcánk, a mi jövőnk!"

Utcai forgatag és szomszédünnep zajlott a budakeszi Kossuth utcában az Európai Mobilitási Hét keretében, immár hagyományosan, ahol kicsik és nagyok próbálhatták ki tudásukat és ügyességüket a biztonságos közlekedés, az egészséges életmód szellemében.

1087 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. október 23., kedd, Gyöngyi napja van.