Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1007
mod_vvisit_counterTegnap1186
mod_vvisit_counterEz a hét3255
mod_vvisit_counterMúlt hét7451
mod_vvisit_counterEz a hónap24109
mod_vvisit_counterMúlt hónap27407
mod_vvisit_counterÖsszesen3316842

Online látogatók: 14
Az Ön adatai: 54.159.30.26
,
Mai nap: 2018 febr. 21.

Sporthírek

ÚJRA TEREPFUTÓ VERSENY BUDAKESZIN

A tavaszi nagy sikerre való tekintettel, ősszel ismét terepfutásra invitáljuk Budakeszi apraját-nagyját.

455 alkalommal olvasva

PINGPONG MINDENKINEK

Önkormányzatunk szeretettel vár mindenkit egy kis sportolásra a városi amatőr pingpong klubbunkban.

251 alkalommal olvasva

Családi pingpong verseny

A Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Egyesület május 28-án családi pingpong versenyt rendezett a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnáziumban. Idén ez a második rendezvénye az önkormányzat sportegyesületének.

408 alkalommal olvasva

Szárnyalnak a röpisek

A Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium 5-6. korcsoportos leány röplabda csapata, megnyerve a Pest megyei bajnokságot, bejutott a röplabda diákolimpia kecskeméti országos döntőjére, ahol a magyar középiskolák 20 legjobb csapata küzd meg egymással a győzelemért és a játék öröméért.

584 alkalommal olvasva

Ingyenes koripálya

Budakeszin, a Nagy Sándor József Gimnázium udvarán ingyenesen lehet korizni.

1117 alkalommal olvasva

A megye legjobb sportolói

A Sportkarácsonyon vették át a díjakat a Pest megyei versenyzők. A Sportkarácsony Pest megye amatőr és professzionális sportolóinak találkozója. Különleges alkalom, amikor köszönetet mondunk mindazoknak, akik kimagasló, példamutató teljesítményre voltak képesek.

807 alkalommal olvasva

Ozy révén az erőemelő sportág egyik fellegvárának tekinthető városunk

"Budakeszin hagyománya van az erőemelő sportnak, köszönhetően Szabó Ozor Jánosnak, Ozynak. Ozy révén a sportág egyik fellegvárának tekinthető városunk." - mondta  dr. Győri Ottilia a 2013-ban, Budakeszin megrendezett Para Erőemelő Magyar Bajnokságon. Azóta 3 év telt el, és Ozy Magyarország, és szűkebb otthonunk, Budakeszi számára is világhírnevet szerzett.

823 alkalommal olvasva

Több száz fiatal sportolását segíti Pest Megye Önkormányzata

Pest Megye Önkormányzata együttműködési megállapodást kötött a Budai Farkasok Kézilabda Klub és Utánpótlás nevelő Központ Nonprofit Kft.-vel. A sportról szóló törvény alapján a megyei önkormányzat feladata, hogy közreműködjön a sport népszerűsítésében, a mozgásgazdag életmóddal kapcsolatos sporttudományos felvilágosító tevékenység szervezésében. Az önkormányzat kiemelt céljának tekinti a megyei sport, azon belül a megyei diák- és utánpótlássport támogatását.

801 alkalommal olvasva

Budakeszi siker

Óriási sikerrel teljesítette a 10. NN Ultrabalaton futóversenyet a budakeszi csapat.

1432 alkalommal olvasva

Budakeszi - Budapest Félmaraton

2015 október 23-án kerül megrendezésre a BBU Félmaraton futóverseny, melynek rajtja 9:00 órakor lesz Budakeszin, a Széchenyi István Általános Iskola előtt. A verseny online nevezési határideje: október 21.

2186 alkalommal olvasva

MEGHÍVÓ

NYÍLT NAPOK A VIADAL SPORT EGYESÜLETBEN

A 2017-18-as síszezonban ünnepeljük a VIADAL SPORT EGYESÜLET alakulásának 30. évfordulóját. Ünnepi programsorozattal készülünk.

 

244 alkalommal olvasva

"Egér", a gólzsák

"Egér", a 19 éves budakeszi Szatmári Kristóf 2016-ban az UVSE utánpótlás csapatából a bajnok Szolnok csapatába igazolt.

354 alkalommal olvasva

"Összetartozás Sporttal a Kárpát-medencéért"

A Budakörnyéki Székelykör élete márciusban sem múlt el eseménytelenül, ugyanis egy nagyszabású jégkorongtornát szervezetünk a pesterzsébeti Jégcsarnokban.  Bár az esemény nem Budakeszin zajlott mégis ide köthető, mivel a szervezőegyesület tagjai budakesziek és a székhelyük is itt található városunkban - már közel 30 éve.

478 alkalommal olvasva

WADKANZ

FOTÓGALÉRIA A WADKANZ FUTÓVERSENYRŐL

854 alkalommal olvasva

A mozgás örömét mindenkinek!

Ha minden második napon, lehetőleg a szabad levegőn, rendszeresen sportolunk legalább egy fél órát, az növeli a teherbíró képességet, az agykapacitást, javítja a hormonháztartást, csökkenti a daganatos megbetegedés esélyét és a stresszt, felderíti a kedélyállapotot.

 

900 alkalommal olvasva

A riói olimpiai és paralimpiai játékok miniszteri kitüntetettjei

A XXXI. Nyári Olimpiai és XV. Paralimpiai játékokon résztvevő sportolók és szakmai vezetők részére rendeztek díjátadó ünnepséget 2016. szeptember 23.-án, a Pesti Vigadóban. Balogh Zoltán az emberi erőforrások minisztere kitüntette - többek között - Szabó Ozor a magyar paralimpiai csapat válogatott edzőjét, többszörös világbajnokot, Dr. Hargitay András olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnokot, az úszóválogatott szövetségi kapitányát és Plagányi Zsoltot, Cseh László edzőjét is.

956 alkalommal olvasva

"A mi utcánk, a mi jövőnk!"

Utcai forgatag és szomszédünnep zajlott a budakeszi Kossuth utcában az Európai Mobilitási Hét keretében, immár hagyományosan, ahol kicsik és nagyok próbálhatták ki tudásukat és ügyességüket a biztonságos közlekedés, az egészséges életmód szellemében.

897 alkalommal olvasva

BBU futóverseny

A Budakeszi környezetében lévő erdőterületek és turistautak a gyerekzsivajtól és futócipők dobogásától voltak hangosak. A BBU Vadasparki Terepfutó Kupa távjait és útvonalait a versenyszervezők (a Budakeszi Vadaspark, a B-B Ultramaraton Kft. és a Pilisi Parkerdő Zrt.) úgy alakították ki, hogy a legkisebb óvodások és iskolások is sikerélménnyel tudjanak indulni, de a rutinosabb sportolók, vagy a családostul nevezők se maradjanak kihívás és sportolási lehetőség nélkül.

806 alkalommal olvasva

Világbajnok lett a budakeszi lány

Az idei kétszeres kempo világbajnoki címem mellé, sikerült megszereznem a Jiu-jitsu világbajnoki címemet, felnőtt abszolút kategóriába a fekete öves harcosokat magam mögé utasítva. E cím megszerzésében segítettek: edzőm, Adam Lacza, továbbá János Nagy (Csonttörő), Ákos Herédi. Köszönet érte.

2131 alkalommal olvasva

Több mint harminc év után ismét lesz pingpong Budakeszin!

Júliusban bejegyezte a Budapest Környéki Törvényszék a Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Sportegyesületet.

 

1729 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. február 21., szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.