Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa804
mod_vvisit_counterTegnap1159
mod_vvisit_counterEz a hét804
mod_vvisit_counterMúlt hét6181
mod_vvisit_counterEz a hónap21244
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3443741

Online látogatók: 7
Az Ön adatai: 54.159.91.117
,
Mai nap: 2018 jún. 25.

Sporthírek

MŰFÜVES FOCIPÁLYA LESZ A SPORTPÁLYÁNKON

Ma, június 19-én "kitűzték" és megkezdték Budakeszi műfüves futballpályájának építését, ami a tervezett uszoda mögötti területen lesz a sportpályán. A TAO-s pályázaton nyert közel 77 millió forintos támogatással megvalósuló beruházáshoz az önkormányzat mintegy 14 millió forint önrésszel járul hozzá. Az új műfüves pályát a Budakeszi Város Önkormányzatával kötött együttműködési megállapodás alapján, a sportfejlesztési program támogatásával a Magyar Labdarúgó Szövetség építteti meg. A 40x60 méteres pálya a tervek szerint nyár közepére készül el.

 

46 alkalommal olvasva

30 éves a VIADAL SE

SÍ-HÓÓÓ! SÍ-HÓÓÓ! - visszhangzik a Virágvölgyben a sportkedvelő gyermekek lelkes hangja, immár 30 éve. Egyesületünk 1988-ban alakult, és már 30 éve sugározzuk környezetünkben a sport iránti elkötelezettségünket. Egész életünkben azt közvetítettük, hogy a sport legyen a mindennapjaink része! A sport az egészségmegőrzés tartópillére, ugyanakkor a regenerálódásunkban nélkülözhetetlen. Dr. Szent-Györgyi Albert vallomását választottuk mottónak:

A sport nem csak testnevelés, hanem az egyik legerősebb nevelőeszköz. A sport a test útján nyitja meg a lelket.

263 alkalommal olvasva

MEGHÍVÓ

NYÍLT NAPOK A VIADAL SPORT EGYESÜLETBEN

A 2017-18-as síszezonban ünnepeljük a VIADAL SPORT EGYESÜLET alakulásának 30. évfordulóját. Ünnepi programsorozattal készülünk.

 

322 alkalommal olvasva

"Egér", a gólzsák

"Egér", a 19 éves budakeszi Szatmári Kristóf 2016-ban az UVSE utánpótlás csapatából a bajnok Szolnok csapatába igazolt.

436 alkalommal olvasva

"Összetartozás Sporttal a Kárpát-medencéért"

A Budakörnyéki Székelykör élete márciusban sem múlt el eseménytelenül, ugyanis egy nagyszabású jégkorongtornát szervezetünk a pesterzsébeti Jégcsarnokban.  Bár az esemény nem Budakeszin zajlott mégis ide köthető, mivel a szervezőegyesület tagjai budakesziek és a székhelyük is itt található városunkban - már közel 30 éve.

591 alkalommal olvasva

WADKANZ

FOTÓGALÉRIA A WADKANZ FUTÓVERSENYRŐL

989 alkalommal olvasva

A mozgás örömét mindenkinek!

Ha minden második napon, lehetőleg a szabad levegőn, rendszeresen sportolunk legalább egy fél órát, az növeli a teherbíró képességet, az agykapacitást, javítja a hormonháztartást, csökkenti a daganatos megbetegedés esélyét és a stresszt, felderíti a kedélyállapotot.

 

1020 alkalommal olvasva

A riói olimpiai és paralimpiai játékok miniszteri kitüntetettjei

A XXXI. Nyári Olimpiai és XV. Paralimpiai játékokon résztvevő sportolók és szakmai vezetők részére rendeztek díjátadó ünnepséget 2016. szeptember 23.-án, a Pesti Vigadóban. Balogh Zoltán az emberi erőforrások minisztere kitüntette - többek között - Szabó Ozor a magyar paralimpiai csapat válogatott edzőjét, többszörös világbajnokot, Dr. Hargitay András olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnokot, az úszóválogatott szövetségi kapitányát és Plagányi Zsoltot, Cseh László edzőjét is.

1092 alkalommal olvasva

"A mi utcánk, a mi jövőnk!"

Utcai forgatag és szomszédünnep zajlott a budakeszi Kossuth utcában az Európai Mobilitási Hét keretében, immár hagyományosan, ahol kicsik és nagyok próbálhatták ki tudásukat és ügyességüket a biztonságos közlekedés, az egészséges életmód szellemében.

964 alkalommal olvasva

BBU futóverseny

A Budakeszi környezetében lévő erdőterületek és turistautak a gyerekzsivajtól és futócipők dobogásától voltak hangosak. A BBU Vadasparki Terepfutó Kupa távjait és útvonalait a versenyszervezők (a Budakeszi Vadaspark, a B-B Ultramaraton Kft. és a Pilisi Parkerdő Zrt.) úgy alakították ki, hogy a legkisebb óvodások és iskolások is sikerélménnyel tudjanak indulni, de a rutinosabb sportolók, vagy a családostul nevezők se maradjanak kihívás és sportolási lehetőség nélkül.

897 alkalommal olvasva

Kihívás Napja 2018

 

325 alkalommal olvasva

ÚJRA TEREPFUTÓ VERSENY BUDAKESZIN

A tavaszi nagy sikerre való tekintettel, ősszel ismét terepfutásra invitáljuk Budakeszi apraját-nagyját.

536 alkalommal olvasva

PINGPONG MINDENKINEK

Önkormányzatunk szeretettel vár mindenkit egy kis sportolásra a városi amatőr pingpong klubbunkban.

314 alkalommal olvasva

Családi pingpong verseny

A Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Egyesület május 28-án családi pingpong versenyt rendezett a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnáziumban. Idén ez a második rendezvénye az önkormányzat sportegyesületének.

547 alkalommal olvasva

Szárnyalnak a röpisek

A Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium 5-6. korcsoportos leány röplabda csapata, megnyerve a Pest megyei bajnokságot, bejutott a röplabda diákolimpia kecskeméti országos döntőjére, ahol a magyar középiskolák 20 legjobb csapata küzd meg egymással a győzelemért és a játék öröméért.

719 alkalommal olvasva

Ingyenes koripálya

Budakeszin, a Nagy Sándor József Gimnázium udvarán ingyenesen lehet korizni.

1314 alkalommal olvasva

A megye legjobb sportolói

A Sportkarácsonyon vették át a díjakat a Pest megyei versenyzők. A Sportkarácsony Pest megye amatőr és professzionális sportolóinak találkozója. Különleges alkalom, amikor köszönetet mondunk mindazoknak, akik kimagasló, példamutató teljesítményre voltak képesek.

963 alkalommal olvasva

Ozy révén az erőemelő sportág egyik fellegvárának tekinthető városunk

"Budakeszin hagyománya van az erőemelő sportnak, köszönhetően Szabó Ozor Jánosnak, Ozynak. Ozy révén a sportág egyik fellegvárának tekinthető városunk." - mondta  dr. Győri Ottilia a 2013-ban, Budakeszin megrendezett Para Erőemelő Magyar Bajnokságon. Azóta 3 év telt el, és Ozy Magyarország, és szűkebb otthonunk, Budakeszi számára is világhírnevet szerzett.

908 alkalommal olvasva

Több száz fiatal sportolását segíti Pest Megye Önkormányzata

Pest Megye Önkormányzata együttműködési megállapodást kötött a Budai Farkasok Kézilabda Klub és Utánpótlás nevelő Központ Nonprofit Kft.-vel. A sportról szóló törvény alapján a megyei önkormányzat feladata, hogy közreműködjön a sport népszerűsítésében, a mozgásgazdag életmóddal kapcsolatos sporttudományos felvilágosító tevékenység szervezésében. Az önkormányzat kiemelt céljának tekinti a megyei sport, azon belül a megyei diák- és utánpótlássport támogatását.

885 alkalommal olvasva

Budakeszi siker

Óriási sikerrel teljesítette a 10. NN Ultrabalaton futóversenyet a budakeszi csapat.

1518 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. június 25., hétfő, Vilmos napja van.

Következő programok