Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1251
mod_vvisit_counterTegnap1307
mod_vvisit_counterEz a hét7647
mod_vvisit_counterMúlt hét9961
mod_vvisit_counterEz a hónap22348
mod_vvisit_counterMúlt hónap30840
mod_vvisit_counterÖsszesen3501454

Online látogatók: 29
Az Ön adatai: 54.224.11.137
,
Mai nap: 2018 aug. 18.

Egyéb hírek

Gyors segítség a Domb utcában

A Domb utcában egy középkorú hölgy rosszul lett, ezért egy arra járó helyi lakos riasztotta a budakeszi rendőröket és a mentőket. A rendőrök azonnal kiérkeztek és a mentők megérkezéséig igyekezték ellátni az eszméletlen állapotban lévő hölgyet.

 

45 alkalommal olvasva

Mobil kormányablak a Családi Nap Fesztiválon

55 alkalommal olvasva

JÓ HÍR: Holnaptól működik a VÉRVÉTELI PONT

Újabb lépés Budakeszi egészségügyi ellátásának fejlesztésében: holnap reggeltől, augusztus 7-től nyit Budakeszi Egészségügyi Központjában a Vérvételi Pont.

92 alkalommal olvasva

Holnap vízhiány lesz Budakeszin!

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy

2018.08.07 -én /kedd/ 8 óra és 17 óra között

rekonstrukciós munkálatok miatt vízhiány lesz.

Javasoljuk, hogy előre gondoskodjanak elegendő vízmennyiség vételéről.

 

2074 alkalommal olvasva

Búcsú Budakeszin: Ismét ünnepelt a város

A kánikula ellenére Idén is sokan vettek részt a budakeszi búcsún. Római katolikus templomunkat, Havas Boldogasszony tiszteletére szentelték fel, ezért augusztus ötödikét követő vasárnapon ünnepeljük a búcsú napját.Idén is folytatódott a 8 éve felélesztett hagyomány, a templombúcsú napja egyben az egész település ünnepe is volt.

202 alkalommal olvasva

Ételfőző verseny

Nagymamák, anyukák, konyhatündér apukák, baráti társaságok, gyermekek figyelem! Budakeszi Város Önkormányzata  2018. augusztus 18-án (szombaton) a XXIV. Családi Nap Fesztivál keretében egész napos ételfőző versenyt hirdet a Farkashegyi Repülőtéren.

94 alkalommal olvasva

BUDAKESZI IS TÁMOGATJA A LEÉGETT NAGYDOBRONYI REFORMÁTUS IMAHÁZ ÉS ÓVODA ÚJJÁÉPÍTÉSÉT

 

Kárpátalja legnagyobb magyarlakta községében, a magyar többségű Nagydobrony településen 2018. július 15. napján a hajnali órákban leégett a református imaház és az óvoda. Személyi sérülés nem történt, azonban az épületek használhatatlanná váltak.

52 alkalommal olvasva

I. Budakörnyéki Sörfesztivál - "Ne habozz, azt bízd a sörre!"

Élettel teli Buda környéki települések és német testvértelepüléseik mutatkoznak be szeptember 22-én, Budakeszin, a Fő téri parkban. A fesztivál szlogenje: "Légy ott Budakeszin! Ne habozz, azt bízd a sörre!"

A hangsúly a gasztrokulturális különlegességeken, és természetesen a hagyományos és egyre közkedveltebb magyar és német kézműves sörökön lesz. Este két népszerű zenekar is fellép: az Aurevoir és a Budapest Bár!

 

2382 alkalommal olvasva

Figyelem, áramszünet lesz 2018. július 17-én

Tájékoztatjuk Önöket, hogy áramszünet lesz 2018. július 17-én Budakeszi területén két transzformátor körzetben, a csatolt térképen megjelölt utcákban 08:00-12:00 között.

 

190 alkalommal olvasva

Átadták a felújított orvosi rendelőt Budakeszin

Semmelweis Ignác életműve csak a görög hősökéhez hasonlítható, mivel azért áldozta életét, amiben hitt, amiről meg volt győződve - hangoztatta az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budakeszin, a felújított orvosi rendelő átadásán. A Semmelweis-napi ünnepség keretében tartott épületavatón Dr. Kásler Miklós felidézte Semmelweis Ignác életművét, hangsúlyozva, a dualizmus korának kiemelkedő orvosprofesszora német származása ellenére is magyarnak vallotta magát.

 

494 alkalommal olvasva

A MAGYARORSZÁGI MEWA 930 EZER FORINTTAL TÁMOGATJA A BUDAKESZI ÖNKÉNTES TŰZOLTÓKAT

A Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 930 ezer forintos támogatást kapott, a MEWA textilszolgáltató vállalattól. Az ipari törlőkendőrendszeréről ismert vállalat magyarországi székhelye Budakeszin van. A cég nagy hangsúlyt helyez, hogy aktív tagja legyen a helyi közösségnek.

 

253 alkalommal olvasva

Meghívó

 

Szeretettel várunk mindenkit Budakeszin a Kihívás Napja - 3 Generációval az Egészségért programjaira

 

287 alkalommal olvasva

Felhívás

JAVASLATTÉTELRE

A VIRÁGOS BUDAKESZIÉRT DÍJ ADOMÁNYOZÁSÁHOZ

 

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhívja a város lakóit, hogy

  • saját, közvetlen környezetük tisztán és rendben tartásával, rendezésével,
  • az épülethomlokzat felújításával,
  • utcai, kerti virágok, dísznövények és virágos cserjék ültetésével,
  • utcai ablakokba, balkonokra cserepes virágok elhelyezésével járuljanak hozzá lakókörnyezetük csinosításához.
230 alkalommal olvasva

A túloldalra költöztették a postát

Fél éven át újítják fel Budakeszi Fő téri postahivatalát - tájékoztatott a Magyar Posta Zrt. Mire elkészül, megújult külsővel, modern, a korábbiaknál tágasabb ügyféltérrel várja majd az ügyfeleket, amivel a lakosság régi jogos igényét elégítik ki. Reményeink szerint ezzel jóval gyorsabb és ügyfélbarátabb lesz majd az ügyintézés is. Addig azonban ideiglenesen a vele szemközti Buda Takarék épületébe költözik a hivatal. Május 2-án, szerdán tehát a posta minden funkciójával együtt - korlátozás nélkül - már az új helyen, az út túloldalán nyit ki és várja az ügyfeleket. Az ideiglenes helyiség kisebb valamivel, de ez a kényelmetlenség csak addig tart, amíg az eredeti postánál a munkálatok be nem fejeződnek. A Magyar Posta Zrt. addig is az ügyfelek türelmét és megértését kéri.

271 alkalommal olvasva

A Víz Világnapja a 150 éves Fővárosi Vízműveknél

A Budakeszi szennyvíztisztító telep kapui is megnyíltak a látogatók előtt. Hagyomány és innováció a mottója a Fővárosi Vízművek 2018-as, jubileumi évének.  A másfél évszázados múltra visszatekintő, a hagyományokra és az elődökre büszke, de megújulni képes, az új szemléletmódnak és technológiának tág teret biztosító, a szolgáltatói és műszaki tevékenységét folyamatosan fejlesztő társaság egész éven átívelő eseménysorozatának középpontjában a fővárosi víziközmű-szolgáltatás történelmének és hátterének bemutatása áll.

 

320 alkalommal olvasva

Útépítés miatti forgalmi korlátozás

 

Az önkormányzat megkezdte a Reviczky József utca csapadékvíz-elvezetéssel történő útpálya felújítását a Hajós utca és a Barackvirág utca közötti szakaszán. Az építési munkák előreláthatólag március 26-tól május elejéig tartanak.

Az útépítést a kivitelező Útkorona Kft. az érintett utcaszakasz átmenő forgalom előli teljes lezárásával végzi, a lezárt területre csak az ott lakók és az építési forgalom hajthat be. A munkavégzés egyes időszakaiban a Hajós utcába és a Hajós közbe csak a József Attila utca felől lehet behajtani.

 

301 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. augusztus 19., vasárnap, Huba napja van.