Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa587
mod_vvisit_counterTegnap768
mod_vvisit_counterEz a hét1355
mod_vvisit_counterMúlt hét7220
mod_vvisit_counterEz a hónap24482
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3586908

Online látogatók: 17
Az Ön adatai: 54.224.150.24
,
Mai nap: 2018 okt. 23.

Egyéb hírek

ÁTÉPÍTIK AZ M1-ES FORGALOMTERELÉST HÉTVÉGÉN - lassabb menetidőre számítsanak

Harmadik, egyben utolsó üteméhez ért az M1-es autópálya Győr-Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 28-as és a 40-es kilométerszelvények között zajló, július elején indult felújítás, ezért a Bicske és Tatabánya közötti szakaszon jelenleg kiépített forgalomterelést átépítik a szakemberek.

 

46 alkalommal olvasva

A jövő egészségügyét építjük Budakeszin is

Dr. Győri Ottilia polgármester a Budakeszi Egészségügyi Központban tartott keddi sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: a városvezetés kiemelten fontosnak tartja, hogy az orvosi ellátásban Budakeszi is felzárkózzon a 21. századi követelményekhez. Hozzátette: ennek érdekében újítottuk meg városunkban az orvosi rendelőt, szakrendeléseket indítottunk és az Egészséges Budapest Program keretében a kormány támogatásával a szakellátásokhoz nélkülözhetetlen eszközöket vásárolunk.

97 alkalommal olvasva

Szépkorúak köszöntése Budakeszin

Operettel ünnepelték a nyugdíjas budakeszieket csütörtök délután az Erkel Ferenc Művelődési Központban, az idősek világnapja alkalmából. Az ünnepségen dr. Győri Ottilia Budakeszi polgármestere köszöntötte a szépkorúakat.

 

117 alkalommal olvasva

Budakörnyéki Sörfesztivál volt Budakeszin

Több ezren érezhették azt szeptember 22-én, hogy érdemes itt élni a Zsámbéki-medencében, Buda környékén, mert akarunk és tudunk is közösséget építeni, vannak közös értékeink, amikre építhetünk.

258 alkalommal olvasva

Jól érezték magukat német testvéreink a sörfeszten

 

Steffen Hertwig, Budakeszi testvérvárosának, Neckarsulmnak a főpolgármestere vasárnap így számolt be az I. Budakörnyéki Sörfesztiválról a saját FB oldalán.

203 alkalommal olvasva

Sörfesztivál

Az eső lassan eláll, nem áznak el....ha mértékkel kóstolják a sört, belülről sem... Az ünnep ÖNÖKKEL lehet teljes! Várunk mindenkit szeretettel!

 

234 alkalommal olvasva

AZ M1 is a sörfesztiválunkat ajánlja szombatra

 

Buda környéki települések fogtak össze a német-magyar partnerség jegyében

98 alkalommal olvasva

Holnap sörfesztivál!

Már csak egy napot kell várni, és kezdődik az I. Budakörnyéki Sörfesztivál Budakeszin. A helyszínen már tart a készülődés a holnapi ünnepre, amelyre várunk mindenkit szeretettel. Dr. Győri Ottilia polgármester, a BÖT elnöke és Farkas Róbert a Budapest Bár frontembere már a Fő téri parkból ajánlja a rendezvényt.

 

224 alkalommal olvasva

Sörfesztivál, ami mindannyiunké

Az I. Budakörnyéki Sörfesztivál különlegessége, hogy 12 település összefogása van mögötte, tehát hangsúlyos a közösségteremtő és turisztikai jellege - mondta dr. Győri Ottilia Budakeszi polgármestere, a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás elnöke a rendezvény helyszínén tartott sajtótájékoztatón.

330 alkalommal olvasva

Budakeszire igyekszik az AUREVOIR. is!

A BUDAPEST BÁR szombat esti koncertjét sokan várják már Budakeszin, de legalább annyian készülnek az előtte fellépő AUREVOIR. zenekarra is.  Legújabb klipjük, a Hopsza is minden bizonnyal "terítékre" kerül az I. Budakörnyéki Sörfesztiválon.

 

150 alkalommal olvasva

Sörfesztivál - teljes útlezárás lesz szombaton a Fő utca érintett szakaszán

Csak a menetrendszerinti buszjáratok közlekednek majd. A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében a Fő utcának a Temető utca - Erkel utca közötti szakaszát a gépjárműforgalom számára - az autóbuszok kivételével - teljes hosszában lezárják szeptember 22-én 08:00 órától 24:00 óráig.

5934 alkalommal olvasva

Új feladattal bővült a Híd szolgáltatási köre

A budakeszi Híd Szociális, Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ 2016 január 1-től járási szinten látja el szociális feladatokat, a hozzá tartozó 12 településre kiterjedően. Az eddig meglévő speciális szolgáltatások köre 2018. szeptember 1-től az óvodai-, iskolai segítő tevékenységgel bővül, melynek lényege, hogy tovább erősítik a jelzőrendszert a társintézmények részéről a gyermek-veszélyeztetettségi helyzetek felismerésében, megelőzésében.

317 alkalommal olvasva

Újra itt az ősz...

Az ősz beálltával mindenkit aktuálisan érintő témakörök: az ingatlanok, illetve a közterületek rendje, tisztasága, valamint a kerti avar- és hulladékégetés szabályai. Tekintsük át - a teljesség igénye nélkül - a két témakörrel kapcsolatos helyi önkormányzati rendeletet.

180 alkalommal olvasva

Az avar és a kerti hulladék égetésének szabályai

Budakeszi aktuális - Az avar és a kerti hulladék égetésének szabályairól szóló önkormányzati rendelet* bemutatása

 

333 alkalommal olvasva

Meghívó

 

Ha szomjazol a jóra: LÉGY OTT Budakeszin! Nem csak sör lesz, több annál!

 

192 alkalommal olvasva

Magas állami kitüntetés a budakeszihez kötődő Németh Zsigmondnak

Büszkék lehetünk rá: a Budakeszihez is kötődő, sok éven át Budakeszin élő Németh Zsigmond pilóta idén a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült nemzeti ünnepünk alkalmából. GRATULÁLUNK!

 

428 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. október 23., kedd, Gyöngyi napja van.