Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa260
mod_vvisit_counterTegnap869
mod_vvisit_counterEz a hét260
mod_vvisit_counterMúlt hét7476
mod_vvisit_counterEz a hónap10611
mod_vvisit_counterMúlt hónap31083
mod_vvisit_counterÖsszesen3246690

Online látogatók: 18
Az Ön adatai: 54.82.79.109
,
Mai nap: 2017 dec. 11.

Egyéb hírek

Ingyenes szűrővizsálat

2017 december 6-án a Dió Patika előtt 9-17-ig ingyenes szűrővizsgálatokon vehet részt a szűrőkamionon. A Programot ajánljuk, mindazoknak, akik szeretnének egy átfogó vizsgálatot egészségi állapotukról, és azoknak is akik számára fontos a megelőzés és szeretnék megismerni az egészséges életmóddal kapcsolatos lehetőségeket, mindezt egy helyen és időben azonnali kiértékeléssel.

830 alkalommal olvasva

Ünnepi hulladékszállítási rend

Tisztelt Budakeszi Lakosok!

A Depónia Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja Önöket a 2017. október 23-i ünnepi hulladékszállításáról: A hulladékszállítás rendje 2017. október 23-án (hétfőn) valamint november 1-én (szerdán) VÁLTOZATLAN.

155 alkalommal olvasva

Budakeszin élő szemtanút keresünk!!!!!!

Segítsenek nekünk megtalálni egy szemtanút!

2016. október 15-én, délután 2 körül elütötték az egyik gyerekünket a Szépjuhásznénál, a Gyermekvasút állomása előtti zebrán. A következő autó sofőrje átadta a névjegyét, hogy felhívjuk, ha szükség van rá. Most ért oda a nyomozás, hogy kellene a segítsége, de sajnos elvesztettük a névjegykártyáját!

937 alkalommal olvasva

TŰZESET - Károsult, vagy károsított???

DOMONICS AKTA - Olvasónktól kaptuk...
1141 alkalommal olvasva

MEGÉPÜLHET AZ M0 KÖRGYŰRŰ!?

M0 autóút Nyugati szektor, 10. sz. főút - M1 autópálya közötti szakasz előkészítése már folyamatban van.

6587 alkalommal olvasva

Lesz uszoda Budakeszin

Biztosan sokan azt hiszik, hogy viccelek de nem! Hosszas lobbizás, évekig tartó munka, kitartás, elszántság van amögött, hogy dr. Győri Ottilia úgy nyilatkozhatott a Buda Környéki Televízió stábjának, hogy lesz TANUSZODA Budakeszin.

4434 alkalommal olvasva

Ne veszítsd el a fonalat! Fonal felajánlásokat várunk!

A HÍD Szociális, Család és Gyermekjóléti Központ Generációk Háza nagy örömmel fogad kötéshez mindenféle otthon "kallódó" fonalat, kötőtűt felajánlásként!

 

660 alkalommal olvasva

Türk Máté a függőknek üzent dalával

A Budakeszin élő Türk Máté 20 éves pizzaszakács, aki hat évig keményen drogozott, de már tiszta. A szőke srác egy saját dallal érkezett az X-Faktorba, ami a továbblépésről szól, és másokat is erre szeretne biztatni!

960 alkalommal olvasva

Az Albán pékség az ünnepek alatt is nyitva tart

Nincs otthon pékáru??? Semmi baj, az Albán pékség az ünnepek alatt is nyitva tart.

 

1638 alkalommal olvasva

"Lelkifröccs" Budakeszin

A fröccs népszerű ital, közkedvelt ital, jókedvre hangol és a szomjat is oltja. Ilyen hatású élményt kínálunk a budakesziek hangulatának, lelki életének javítására. Az általunk adott "Lelkifröccs" egyéni és csoportos foglalkozások lehetőségét biztosítja, mely által nő az önazonosság, a hatékonyság és csökken a tehetetlenség érzete.

1552 alkalommal olvasva

Ismét milliókat oszt szét oktatási célból a LogMeIn

Milliós pályázatot írt ki fiatalok számítástechnikai és matematikai oktatásának támogatására a LogMeIn. Az egyik legsikeresebb magyar startup cég 100 ezer és 1 millió forint közötti összeggel segíti azon programokat, amelyek célja egybeesik saját alapértékeikkel, mint például a jövő munkaerőpiacának erősítése vagy a nehéz körülmények között élő tehetségek felkarolása. A 700 munkatárssal büszkélkedő szoftverfejlesztő vállalat felhívására március 30-ig várják a jelentkezőket.

1480 alkalommal olvasva

Nő az iskolatej-program népszerűsége

Az iskolatej-programra közel 1 milliárd forinttal nagyobb összeget fizetett ki a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) 2014-ben, mint az előző esztendőben.

1500 alkalommal olvasva

"Álomút" rajzpályázat

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 1-8. osztályos gyermekek számára hirdet rajzpályázatot "Álomút" címmel. A tártársaság várja az általános iskolás gyermekek rajzait, amelynek témája az úthoz kapcsolódik, például közlekedés, útépítés, az út és környezet kapcsolata, az úton lévők tájékoztatása (Útinform) stb.

1400 alkalommal olvasva

Karácsonyi adománygyűjtő akció

A HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat karácsonyi adománygyűjtő akciót szervez, ezért kérjük, hogy segítse a rászoruló lakosokat egy csomag tartós élelmiszer (pl. olaj, cukor, tea, tartós tej, tészta, szósz, kakaó, konzerv stb.) összeállításával vagy pénzbeli támogatással.

1388 alkalommal olvasva

Gyors mozgású hidegfront érkezik viharos széllel

Szerda hajnalra viharos gyorsasággal érkezik meg az a hidegfront, amely kedd délután még több száz kilométerre, Németországot felett helyezkedik el.

1264 alkalommal olvasva

Mamut híd

Budakeszi Város Önkormányzata ötletpályázatot hirdetett Budakeszi mamutfenyőkhöz vezető híd elnevezésére.A beérkezett javaslatok alapján egyhangú szavazattal Mamut hídnak nevezik el a hidat.

1505 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2017. december 11., hétfő, Árpád és Árpádina napja van.

Következő programok