Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa926
mod_vvisit_counterTegnap919
mod_vvisit_counterEz a hét7133
mod_vvisit_counterMúlt hét9022
mod_vvisit_counterEz a hónap23040
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3585466

Online látogatók: 13
Az Ön adatai: 54.158.208.189
,
Mai nap: 2018 okt. 21.

FIGYELEM! Útlezárások: kezdődik a Kossuth utca Erdő utca - Jókai utca közötti szakaszának teljes felújítása

 

Első lépésben, október 2-tól a Kossuth - Jókai - Virágvölgy, valamint a Kossuth utca - Erdő utca csomópontjában ivóvíz gerincvezeték kiváltás történik rövid szakaszokon.

 

A kivitelező OTEE Kft. ígérete szerint emiatt csak félpályás forgalmi korlátozásra lehet számítani az Erdő utca - Kossuth utca, illetve a Kossuth utca - Jókai utca - Virágvölgy utca csomópontjában. Teljes pályás lezárás, rövid időszakokra csak a Jókai utcában és a Kossuth utca erdei fatelep felé vezető rövid szakaszon várható.

 

Október közepén megkezdődik a Kossuth utca Erdő utca - Jókai utca közötti szakaszának a teljes felújítása is. Mindez érinti az említett utcák csomópontjait, és a Rákóczi utca és Kossuth köz közötti átereszt is. A munkálatok az időjárás függvényében november végén, december elején fejeződnek be.

 

Emiatt forgalmi korlátozások várhatók az érintett utcaszakaszon, illetve a korlátozások érintik a betorkolló Erdő, Jókai, Virágvölgy és Rákóczi utcát, továbbá a Kossuth közt is. Ezekről a korlátozásokról a kivitelező Útkorona Kft.-től kapott információk alapján időben tájékoztatást adunk a lakosságnak. Ezt a kivitelező cég is a maga részéről meg fogja tenni.

 

Budakeszi Város Önkormányzata kéri, és előre is köszöni a budakeszi lakosok szíves türelmét, megértését!

 

 

Ma 2018. október 21., vasárnap, Orsolya napja van.