Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa930
mod_vvisit_counterTegnap919
mod_vvisit_counterEz a hét7137
mod_vvisit_counterMúlt hét9022
mod_vvisit_counterEz a hónap23044
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3585470

Online látogatók: 14
Az Ön adatai: 54.158.208.189
,
Mai nap: 2018 okt. 21.

Sörfesztivál - teljes útlezárás lesz szombaton a Fő utca érintett szakaszán

 

 

Csak a menetrendszerinti buszjáratok közlekednek majd. A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében a Fő utcának a Temető utca - Erkel utca közötti szakaszát a gépjárműforgalom számára - az autóbuszok kivételével - teljes hosszában lezárják szeptember 22-én 08:00 órától 24:00 óráig.

 

Ezzel összefüggésben felhívjuk a Fő utca páros oldalán (Erkel utca - Rózsa köz közötti szakasz), valamint a páratlan oldalán (a Kossuth u. - Temető u. közötti szakasz, szervízút) lakók figyelmét, hogy ezen időszakban gépjárművel közlekedés a fenti lezárt területre - lakcímük hivatalos okmánnyal történő igazolása mellett - csak az ingatlanukig történhet!

 

Javasoljuk, hogy az ideiglenes forgalomkorlátozással érintett időszak alatt az esetleges problémák elkerülése érdekében gépjárműveiket - annak használata esetén - a lakhelyükhöz közel eső, de a lezárt útszakaszon kívül eső utcákban szíveskedjenek elhelyezni.

 

A szervizutat is lezárják A rendezvénnyel kapcsolatos logisztikai és más egyéb háttértevékenységek miatt a Fő téri park mellett húzódó szervizúton ideiglenes forgalomkorlátozás lesz. Emiatt, a Fő utca Erkel utca - Kossuth utca közötti szervizútját a gépjárműforgalom elől teljes hosszában lezárják szeptember 21-én (péntek) 08:00 órától- 2018. szeptember 23-án (vasárnap) 10:00 óráig.

 

Ezen időszakban, az ideiglenes fogalomkorlátozással érintett útszakaszon gépjárművel sem közlekedni, sem parkolni nem lehet. Javasoljuk, hogy az ideiglenes forgalomkorlátozással érintett időszak alatt gépjárműveket annak használata esetén a közelben lévő Erkel utcai parkolóban, vagy a lezárt útszakaszon kívül eső utcában szíveskedjenek elhelyezni.

 

Zsákutca lesz a Kossuth utca érintett szakasza

 

A Kossuth utca Fő utca - Erdő utca közötti szakaszát - az Erkel Ferenc Művelődési Központ parkolójának vonalában - lezárják, azaz szeptember 22-én 08:00 órától 24:00 óráig az Erdő utca felől és a Fő utca felől is "Zsákutca" lesz!

 

Felhívjuk a Kossuth utca Fő utca - Erdő utca közötti szakaszán lakók figyelmét, hogy a fenti időszakban gépjárművel csak az Erdő utca felé tudnak közlekedni.

 

További fontos infók

A kijelölt terelőút a Temető utca - Márity L. utca - Erkel utca útvonal. A forgalomirányítást a Rendőrség és a Közterület-felügyelet végzi. Az érintett szakaszon az üzletek, éttermek gyalogosan, vagy autóbusszal közelíthetők meg. A forgalomkorlátozások a rendezvény zavartalan lebonyolítása és a várhatóan nagyszámú résztvevő biztonsága érdekében történnek, ezért szíves együttműködésüket kérjük, és megértésüket köszönjük.

 

Részletek ITT

 

Ma 2018. október 21., vasárnap, Orsolya napja van.