Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa52
mod_vvisit_counterTegnap1573
mod_vvisit_counterEz a hét11276
mod_vvisit_counterMúlt hét8010
mod_vvisit_counterEz a hónap31026
mod_vvisit_counterMúlt hónap42171
mod_vvisit_counterÖsszesen3552303

Online látogatók: 15
Az Ön adatai: 54.92.190.11
,
Mai nap: 2018 szept. 22.

 

Fejlődik Budakeszi - Bővítjük a Mosolyvár Bölcsődét

 

 

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap az elszámolható költségek 100 százalékát finanszírozza - tájékoztatta Budakeszi Város Önkormányzata a Budakeszi Hírmondót.

 

Budakeszi Város Önkormányzatának fenntartásában, a városban két bölcsőde, a Mosolyvár Bölcsőde és a Budakeszi Bölcsőde működik, amelyek a 3 év alatti gyermekek ellátását biztosítják és kizárólag a városban élő gyermekeket látják el. A nagy létszámú férőhelyhiány miatt a VEKOP-6.1.1 "Kisgyermeket nevelő szülők munkavállalási aktivitásának növelése" elnevezésű felhívás keretében megpályázott 176,86 millió forintos európai uniós támogatásnak köszönhetően 4 csoportszobával és a hozzájuk tartozó udvari térrel bővül a Mosolyvár Bölcsőde épülete. A csoportszobák kialakításához bútorzatot, illetve kültéri- és beltéri játékokat is beszereznek.

 

Látványtervek a Mosolyvár Bölcsőde bővítésére

A támogatási szerződést aláírták, a munkaterületet átadták a kivitelezőnek, akinek 185 nap áll rendelkezésére.

 

Budakeszi Város Önkormányzatának kiemelt célja, hogy az uniós támogatásból finanszírozott beruházásnak köszönhetően a két szorosan együttműködő intézménnyel a Budakeszin élő 0-3 éves korú bölcsődébe jelentkező gyerekek teljes ellátását tudja biztosítani.

Jelen projekt átfogó célja az óvodai ellátáshoz való hozzáférés helyi szintű javítása, valamint a szolgáltatások minőségének fejlesztése és a kisgyermeket nevelők munkavállalásának támogatása, a családok segítése. A beruházásnak köszönhetően javul az bölcsődei ellátáshoz való helyi szintű hozzáférés, valamint növekszik a kisgyermeket nevelők munkavállalási aránya - áll a közleményben.

Ma 2018. szeptember 22., szombat, Móric napja van.

Következő programok