Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa670
mod_vvisit_counterTegnap768
mod_vvisit_counterEz a hét1438
mod_vvisit_counterMúlt hét7220
mod_vvisit_counterEz a hónap24565
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3586991

Online látogatók: 15
Az Ön adatai: 54.224.150.24
,
Mai nap: 2018 okt. 23.

I. Budakörnyéki Sörfesztivál - "Ne habozz, azt bízd a sörre!"

 

Élettel teli Buda környéki települések és német testvértelepüléseik mutatkoznak be szeptember 22-én, Budakeszin, a Fő téri parkban. A fesztivál szlogenje: "Légy ott Budakeszin! Ne habozz, azt bízd a sörre!"

 

 

A hangsúly a gasztrokulturális különlegességeken, és természetesen a hagyományos és egyre közkedveltebb magyar és német kézműves sörökön lesz. Este két népszerű zenekar is fellép: az Aurevoir és a Budapest Bár!

 

A rendezvényt a 12 Buda környéki település összefogásából létrejött Budakörnyéki Önkormányzati Társulás szervezi. Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Tök, Telki, Tinnye, és Pilisjászfalu települési vezetői egyhangúan döntötték el, hogy sörfesztivált szerveznek a német-magyar partnerség jegyében.

A szeptemberi eseményre több település német testvérvárosából is érkeznek vendégek, mondta a Budakeszi Hírmondónak dr. Győri Ottilia polgármester, a BÖT elnöke.

 

 

Hozzátette, a rendezvénynek közösségszervező ereje van, ezért a fesztiválra szeretettel várják az érintett 12 település lakosait, de természetesen minden érdeklődőt szívesen látnak a budakesziek, hiszen a környék kulturális hagyományait is megismerhetik az ide látogatók.

 

 

A német testvérvárosok bemutatkozása is fontos elem, az eddig is eredményes testvérvárosi találkozókon túlmenően újabb kapcsolódási pontokat adhat a rendezvény, tette hozzá dr. Győri Ottilia.

Vidám, friss és emlékezetes együttlétre számíthatnak majd a fesztiválozók: gasztrosétány, sok-sok finomsággal, valamint sörpingpong verseny és számos gyerekprogram is várja az ide érkezőket.

 

 

A nap befejezéseként a színvonalas zenét játszó Budapest Bár muzsikál, előtte pedig a pár éve ismertté vált, zsámbéki fiatalokból álló zenekar, az Aurevoir fokozza majd a fesztiválhangulatot.

 

 

Légy ott Budakeszin! Ne habozz, azt bízd a sörre! Mindenkit szeretettel várunk szeptember 22-én, az I. Budakörnyéki Sörfesztiválon!

 


 

Részletek:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=pie9cHezchM

https://www.youtube.com/watch?v=FHQVB-XRrvQ

http://www.budapestbar.hu/

https://www.facebook.com/aurevoirzenekar/

https://hirmondo.budakeszi.hu/

https://www.facebook.com/Budakeszi-H%C3%ADrmond%C3%B3-hivatalos-oldala-1869523993358104/

 

(Sükösd Levente)

Új réteg...
Ma 2018. október 23., kedd, Gyöngyi napja van.