Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa11
mod_vvisit_counterTegnap1119
mod_vvisit_counterEz a hét5109
mod_vvisit_counterMúlt hét7744
mod_vvisit_counterEz a hónap25160
mod_vvisit_counterMúlt hónap31238
mod_vvisit_counterÖsszesen3414273

Online látogatók: 13
Az Ön adatai: 54.158.194.80
,
Mai nap: 2018 máj. 25.

A BLA a Nemzeti Sport oldalán

Budakeszire, az egyik legszebb fekvésű labdarúgópályára is ellátogatott az E.ON Családi Foci. A Budakeszi Labdarúgó Akadémia méltó házigazdája volt a sorozat ezen állomásának.

Az óriási kiterjedésű pályát több részre osztották a szervezők, ezeken változatos feladatokat tűztek ki a résztvevőknek. A kijelölt pontokon egyszerre zajlott a játék, és amikor véget ért egy-egy penzum, vetésforgószerűen egymást váltották a családtagokból álló csoportok.

Volt mérkőzés nagykapura, kiskapura és egészen pici kapura is. Az egyik feladatban a résztvevőknek bójákat kellett kerülgetniük, amelynek végén jöhetett a kapura lövés, de volt büntetőlövő-verseny és különféle akadálypályák teljesítése is.

Vincze Ottó, az E.ON Családi Foci nagykövete köszöntőjében hangsúlyozta: mindegy, hogy mit, csak az a lényeg, hogy sportoljunk, mert megerősít, és elősegíti a kollektivitást, az összetartozást.

A nap egyik csúcspontja volt az a mérkőzés, amelyen a gyerekek és a felnőttek vegyes csapatai egymás ellen mérték össze tudásukat. Ez tökéletesen szimbolizálta a programsorozat családi mivoltát. Továbbá rendeztek meccset kifejezetten az óvodásoknak, valamint külön az apukák és az anyukák számára is.

Mindeközben a pálya szélén a bográcsban ott rotyogott a fantasztikusan finom paprikás krumpli, amely az elismerő bólogatások közepette nagyon gyorsan el is fogyott.

Ez a nap bizonyította, hogy az Akadémia méltán kapta meg a lehetőséget, hogy családi focinapot rendezzen. Az E.ON Családi Foci szellemiségével tökéletesen összhangban, magas színvonalon sikerült megvalósítani programot.

KÉPTÁR AZ ESEMÉNYRŐL

(Forrás: NSO.hu)

Ma 2018. május 25., péntek, Orbán napja van.