Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa169
mod_vvisit_counterTegnap914
mod_vvisit_counterEz a hét4510
mod_vvisit_counterMúlt hét9022
mod_vvisit_counterEz a hónap20417
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3582843

Online látogatók: 11
Az Ön adatai: 54.224.56.126
,
Mai nap: 2018 okt. 19.

Erasmus+

 

Az idei tanévben másodszor volt szerencsénk részt venni Erasmus+ utazáson. Most Portugáliában töltöttünk el egy igazán tartalmas, tanulságos hetet. Portugália megannyi gyönyörű helyét fedezhettük fel, nem tántorodva el attól, hogy egész héten szakadt az eső. Szállásunk Fátima városában volt, ami egy gyönyörű zarándokhely, nem messze Lisszabontól.

Első napunkon meglátogattuk a helyi iskolát, ahol portugál diáktársaink körbevezettek minket. Igazán érdekes dolgokkal találkoztunk: az én személyes kedvenceim az iskola saját papírírószere valamit a művészeti szak voltak. De ezek mellett láthattuk az iskola saját uszodáját, a kémia labort és az informatikai részleget is. A hét hátralévő részében bejártuk Fátima környékét. Láthattunk gyönyörű tájakat, házakat, csempéket, valamit Lisszabonban a csodálatos Belém tornyot a folyó partján. Megismerkedtünk jobban az ország történelmével és persze kóstolhattunk igazi portugál ételeket is, amik azt hiszem mindenki tetszését elnyerték. Angol nyelvtudásunkat egy héten keresztül tudtuk gyakorolni, valamint a többi ország diákjaival kötött barátságaink is szorosabbak lettek, de persze egymással is jobban megismerkedtünk az esti vacsorák folyamán. Ez a program egyik szépsége. Rengeteget tanulunk a helyről, ahol éppen vagyunk és ezt a tudást ezek után nagyon sok helyen fel fogjuk tudni használni. Mindezek mellett igazán jó emberekkel ismerkedünk meg, és ez a kettő így egyben egy hatalmas, maradandó élmény mindannyiunk számára.

 

Baumgartner Szilvia

Ma 2018. október 19., péntek, Nándor napja van.

Következő programok