Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa484
mod_vvisit_counterTegnap1031
mod_vvisit_counterEz a hét3145
mod_vvisit_counterMúlt hét5239
mod_vvisit_counterEz a hónap17404
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3439901

Online látogatók: 16
Az Ön adatai: 54.81.71.68
,
Mai nap: 2018 jún. 21.

Javul az ügyeleti ellátás Budakeszin

 

A Budakeszi orvosi ügyelet ellátásában 2018. március 01-től változás történik. Az eddigi szolgáltató helyett Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Páty, Remeteszőlős és Telki települések orvosi ügyeletét a Hungary Ambulance Közhasznú Nonprofit Kft. látja el. Az új szolgáltatót a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás által kiírt pályázaton választották ki. Ez a Kft. látja el az orvosi ügyeletet többek között Budapest XV. kerületében, illetve Mélykúton is.

Kedvező változás lesz a Budakeszi orvosi ügyelet ellátásában, hogy a hétvégén mindig két orvos fogja ellátni az ügyeletet. Míg az egyik orvos sürgős esetben kimegy a beteghez, addig a másik orvos minden esetben az ügyeleten tartózkodik. Akár felnőttnek, akár gyermeknek lesz szüksége orvosi ellátásra, nem kell órákat várni amíg az ügyeletes orvos visszaérkezik, hanem azonnal megkapja a szükséges ellátást.

A Hungary Ambulance Közhasznú Nonprofit Kft. 2011-ben alakult. Vezetői között több neves orvos is van. Az orvosi ügyelet mellett mentőautóikkal és mentő motorkerékpárjaikkal rendszeresen biztosítanak orvosi ellátást rendezvényeken, versenyeken.

Az új szolgáltató egyelőre az ideiglenes helyén, a Budakeszi, Fő utca 43-45. (Átrium üzletház) szám alatt látja el az ügyeletet, de reményeink szerint mihamarabb visszaköltözhet a Budakeszi Polgármesteri Hivatal épülete melletti, felújított és átépített orvosi rendelőbe.

Ma 2018. június 21., csütörtök, Alajos és Leila napja van.

Következő programok