Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa168
mod_vvisit_counterTegnap914
mod_vvisit_counterEz a hét4509
mod_vvisit_counterMúlt hét9022
mod_vvisit_counterEz a hónap20416
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3582842

Online látogatók: 12
Az Ön adatai: 54.224.56.126
,
Mai nap: 2018 okt. 19.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Budakeszi Város Önkormányzata

fotópályázatot hirdet

Budakeszi valamennyi lakosa számára

"Négy évszak Budakeszin"

címmel.

 

 

Budakeszi Város turisztikai vonzerejének növeléséhez olyan kiegészítő szolgáltatások elérését is lehetővé kell tenni, mint például a városunkról szóló képes levelezőlapokhoz való hozzáférést. Városunk adottságai turisztikai szempontból kiválóak, hiszen gyönyörű zöldkörnyezetben helyezkedik el, és az épített környezet is folyamatosan szépül többek között a beruházásaink eredményeképpen.

Mindezeknek köszönhetően merült fel a lakossági fotópályázat gondolata, amely bemutatja városunkat mind a négy évszakban az itt élők szemszögéből, és amely pályázat zsűrizett nyertes képeiből képes levelezőlapokat tudunk készíteni, hogy a városunkban járó turisták a nálunk szerzett örökké tartó emlékeiket így is magukkal tudják vinni.

A képes levelezőlapokon kívül természetesen az egyéb reprezentatív ajándékokon és más formákban is hozzájárulnak a képek városunk arculatának továbbépítéséhez.

Jó alkalom ez arra, hogy a városunkban élő tehetséges művészek, lelkes amatőrök kipróbálják tehetségüket széles közönség előtt.

A fotópályázat célja: Budakeszi épített és természetes környezeti, kulturális értékeinek, eseményeinek, rendezvényeinek, hagyományainak, maradandó értékeinek, a budakeszi emberek mindennapjainak bemutatása, megörökítése egyedi, korábban nem publikált fotóban a négy évszakra vonatkozóan oly módon, ahogy azokat a budakeszi polgárok látják.

 

Budakeszi Város Önkormányzata az alábbi gondolatok mentén kívánja a téma képi megfogalmazására inspirálni a résztvevőket:

-          érzelmek, hangulatok, személyes kötődés megfogalmazása a téma kapcsán

-          évszaki, napszaki jellemzők bemutatása a képeken

-          szabadon megválasztott színvilág

A részletes pályázati kiírás (mely tartalmazza a technikai, illetve a szerzői és személyiségi jogi feltételeket is), valamint a letölthető regisztrációs és nevezési lap megtalálható a www.budakeszi.hu, valamint a www.hirmondo.budakeszi.hu weboldalon.

Pályázati feltételek:

A pályázaton legalább 5 megapixel (2560x1920) felbontású eredeti képpel lehet részt venni. A képekről, melyek kiállításra kiválasztásra kerülnek, külön értesítés után nagyfelbontású változatot szükséges rendelkezésre bocsátani.

A megadott paraméterektől eltérő digitális anyagokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályázó jeligéjét, valamint a képekhez tartozó képcímet és képaláírást nevezéskor a nevezési lapon adják meg.

Budakeszi Város Önkormányzata kifejezetten olyan pályamunkákat vár, amelyek a 2018. évi ünnepi fotókiállításon bemutatásra alkalmasak, valamint képes levelezőlapokon és egyéb reprezentatív termékeken, valamint sajtótermékekben felhasználhatóak. A művek ilyen jellegű térítésmentes, szerzői jogdíj fizetése nélküli, de a szerző nevének feltüntetésével történő felhasználásához a pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul, melyről hozzájáruló nyilatkozatot szükséges aláírni.

Minden pályázó egyben tudomásul veszi, hogy a pályázatra beadott képek elkészítésével, nyilvános bemutatásával, kiállításával, kiadványban való megjelentetésével okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a beküldő pályázót (szerzőt) terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevének a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

Mindenki csak a saját maga által készített fotókkal pályázhat, amely más fotópályázaton nem vett részt, sajtóban és egyéb médiumban nem jelent meg. Egy pályázó egy fordulóban maximum 10 db különálló fotót adhat be, a pályázat két fordulója során (tél-tavasz, valamint nyár-ősz) fordulónként maximum 20 db különálló fotó nyújtható be.

A pályázat első - tél-tavasz - fordulójának végső beküldési határideje:

2018. május 14. napja 16:00 óra

A pályázat második - nyár-ősz -  fordulójának végső beküldési határideje:

2018. november 22. napja 16:00 óra

 

A pályaműveket zsűri értékeli, fordulónként az I.?III. helyezett képek jutalomban részesülnek:

I. helyezés: 30.000 Ft.

II. helyezés: 20.000 Ft.

III. helyezés: 10.000 Ft.

 

Pályázati anyag leadása:

A pályázati anyagot kizárólag digitális formában, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, drive-ban megosztva; illetve CD / DVD- adathordozón személyesen vagy postán kell beadni úgy, hogy az legkésőbb az adott forduló beadási határidejéig (adott nap 16:00 óráig) megérkezzen a Budakeszi Város Önkormányzatához.

A nevezési és regisztrációs lapokat személyes átadás esetén zárt borítékban kell beadni a 2092 Budakeszi, Fő utca 179. címre. Postai úton történő feladás esetén ajánlott küldeményben kell megküldeni. A borítékra mindkét esetben rá kell írni:

Címzés: Budakeszi Város Önkormányzat, Fotópályázat, 2092 Budakeszi, Fő utca 179.

Pályázó: neve, lakcíme, jeligéje

Tárgy: ?Négy évszak Budakeszin? fotópályázat

 

A nyertes képeket a www.budakeszi.hu, valamint a www.hirmondo.budakeszi.hu portálon és a Budakeszi Város Önkormányzat facebook oldalán közzétesszük, valamint kiállításra kerülnek a Budakeszi Polgármesteri Hivatalban és az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

 

Budakeszi, 2018. január 15.

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia s.k.

Budakeszi Város polgármestere

Ma 2018. október 19., péntek, Nándor napja van.

Következő programok