Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa269
mod_vvisit_counterTegnap1062
mod_vvisit_counterEz a hét1331
mod_vvisit_counterMúlt hét7451
mod_vvisit_counterEz a hónap22185
mod_vvisit_counterMúlt hónap27407
mod_vvisit_counterÖsszesen3314918

Online látogatók: 18
Az Ön adatai: 54.90.119.59
,
Mai nap: 2018 febr. 20.

Újabb gyógytorna lehetőség indul a szépkorúaknak

A jó közérzet titka!

Újabb gyógytorna lehetőség indul a szépkorúaknak  az Erkel Ferenc  Művelődési Házban. Herczeg Ágnes, városunk közkedvelt gyógytestnevelő tanára újabb csoportot indít, hogy jó közérzetet teremthessen a férfiaknak is.

Önkormányzatunk  az Idősügyi Tanács javaslatára heti 2 óra ingyenes  gyógytornát biztosít a nyugdíjasoknak. A közkedvelt tornát Herczeg Ágnes vezeti, aki így ír önmagáról:

 

"A sport, a mozgás az életem, fiatal koromban élsportoló voltam, válogatott atléta, olimpikon. A Testnevelési Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán Gyógytestnevelő tanári szakon végeztem.
A Budakeszi Rehabilitációs Intézetben voltam gyakorlaton, ahol  sokrétű tapasztalatot szereztem, amelyet általános  iskolai tanárként, illetve sportegyesületekben,személyi edzőként hasznosítottam.
Már én is nyugdíjas vagyok, szívesen foglalkozom ezzel a korosztállyal. Az Önkormányzat felkérésére két csoporttal végeztetem a gyógyító mozgásokat, jelenleg csak nők járnak az óráimra, de szeretném ha a szép korú férfiak is bekapcsolódnának a mozgás programba. Bizonyára nekik is szükség lenne egy kis fiatalító mozgásra.

Kinek ajánlom?

Annak akinek vannak problémái/hát ,derék,/,de nem tudja hogyan kezdjen a megoldáshoz, vagy annak aki szeretné megelőzni a mozgásszervi problémákat. Bátorítom a férfiakat elsősorban,  és nagy szeretettel várok minden érdeklődőt csütörtökönként, 10 és 11 óra között. A térítési díj a jelentkezők számától függ, minél többen leszünk, annál kevesebb."HERCZEG ÁGNES

Ma 2018. február 20., kedd, Aladár és Álmos napja van.