Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa92
mod_vvisit_counterTegnap1082
mod_vvisit_counterEz a hét3240
mod_vvisit_counterMúlt hét7416
mod_vvisit_counterEz a hónap23306
mod_vvisit_counterMúlt hónap39495
mod_vvisit_counterÖsszesen3228302

Online látogatók: 12
Az Ön adatai: 54.224.164.166
,
Mai nap: 2017 nov. 23.

Nyári kertmozi és családi mozi délután az Erkel Ferenc Művelődési Központ rendezésében.

Ezúton szeretnénk megköszönni a kertmozi és a családi mozi délután közönségének az érdeklődést, melyet a nyár folyamán tanúsítottak az idén nyáron újdonságként elindított rendszeres vetítéseken. Az EFMK melletti új közösségi tér, egy már régen várt lehetőséget adott ahhoz, hogy Borda Mihály mozigépész szavait idézve "újra legyen kertmozi Budakeszin".

 

A technikai  hátteret (vetítő felület, projektor, hang- és fénytechnika)  és az ingyenes nyilvános vetítéshez szükséges engedélyeket megszerezve indulhatott a MOZI. Már csak azért kellett szurkolnunk, hogy az időjárás is megfelelő legyen. A kertmozi filmjeit a sötétedés miatt nem tudtuk csak 21 órakor kezdeni így elsősorban felnőtt korosztály számára való filmeket vetítettünk (A nagy Gatsby, Pofoncsata, Hét mesterlövész, A váratlan szépség, A nagy fal, Logan a farkas, A kutya négy élete, Zsivány egyes). Közben a délutáni családi filmvetítés igénye is felmerült, így péntekenként 17 órától az EFMK emeletén vetítettük a következő filmeket: Kis kedvencek titkos élete, Vaiana, Gólyák, Nagyon vadon 3. és a  Zootropolis. A vetítéseket nem szeretnénk abbahagyni, csak szezonálisan a kertmozi jövő nyárig "beköltözik a házba". Terveink szerint a továbbiakban elsősorban családi filmeket fogunk vetíteni, melyre továbbra is várjuk szeretettel az érdeklődőket!

 

EFMK munkatársai

FacebookIWIWGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmarkBlogter.hu
Ma 2017. november 23., csütörtök, Kelemen és Klementina napja van.

Következő programok