Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa937
mod_vvisit_counterTegnap1186
mod_vvisit_counterEz a hét3185
mod_vvisit_counterMúlt hét7451
mod_vvisit_counterEz a hónap24039
mod_vvisit_counterMúlt hónap27407
mod_vvisit_counterÖsszesen3316772

Online látogatók: 19
Az Ön adatai: 54.227.104.53
,
Mai nap: 2018 febr. 21.

Nyári kertmozi és családi mozi délután az Erkel Ferenc Művelődési Központ rendezésében.

Ezúton szeretnénk megköszönni a kertmozi és a családi mozi délután közönségének az érdeklődést, melyet a nyár folyamán tanúsítottak az idén nyáron újdonságként elindított rendszeres vetítéseken. Az EFMK melletti új közösségi tér, egy már régen várt lehetőséget adott ahhoz, hogy Borda Mihály mozigépész szavait idézve "újra legyen kertmozi Budakeszin".

 

A technikai  hátteret (vetítő felület, projektor, hang- és fénytechnika)  és az ingyenes nyilvános vetítéshez szükséges engedélyeket megszerezve indulhatott a MOZI. Már csak azért kellett szurkolnunk, hogy az időjárás is megfelelő legyen. A kertmozi filmjeit a sötétedés miatt nem tudtuk csak 21 órakor kezdeni így elsősorban felnőtt korosztály számára való filmeket vetítettünk (A nagy Gatsby, Pofoncsata, Hét mesterlövész, A váratlan szépség, A nagy fal, Logan a farkas, A kutya négy élete, Zsivány egyes). Közben a délutáni családi filmvetítés igénye is felmerült, így péntekenként 17 órától az EFMK emeletén vetítettük a következő filmeket: Kis kedvencek titkos élete, Vaiana, Gólyák, Nagyon vadon 3. és a  Zootropolis. A vetítéseket nem szeretnénk abbahagyni, csak szezonálisan a kertmozi jövő nyárig "beköltözik a házba". Terveink szerint a továbbiakban elsősorban családi filmeket fogunk vetíteni, melyre továbbra is várjuk szeretettel az érdeklődőket!

 

EFMK munkatársai

Ma 2018. február 21., szerda, Eleonóra és Zelmira napja van.