Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa414
mod_vvisit_counterTegnap879
mod_vvisit_counterEz a hét5436
mod_vvisit_counterMúlt hét5239
mod_vvisit_counterEz a hónap19695
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3442192

Online látogatók: 16
Az Ön adatai: 54.92.150.98
,
Mai nap: 2018 jún. 24.

Dumaszínház Budakeszin / Kőhalmi Zoltán és Hajdú Balázs humor estje

Kedves Közönségünk! A nagysikerű, dupla teltházas Bödőcs Tibor est után következő Dumaszínházunk előadói június 21-én, szerdán 19 órakor Kőhalmi Zoltán és Hajdú Balázs.

Kőhalmi Zoltán a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristája. Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó építészmérnök valójában sosem akart kiállni és beszélni, jól érezte magát a háttérben. Szerencsére, mégis megpróbálta.

A szomorú bohóc nem is olyan szomorú, hiszen háromgyermekes, boldog családapa és férj, Humorfesztivál-győztes, a műfaj egyik legrutinosabb képviselője. Nem politizál, nem beszél celebekről és nem káromkodik. A szintén szentesi Hajdú Balázs a humormaffia legfiatalabb tagja, az alternatív humor képviselője. Sokféle sportot kipróbált, énekelt együttesben, szabadidejében szívesen etet madarakat, kisebb bogarakat. Élete nagy álma, hogy bejezze azt a könyvet, amit még el sem kezdett írni.

Az előadásra jegyek még kaphatók az EFMK-ban vagy online a jegy.hu-n

Várunk mindenkit szeretettel!

Az EFMK munkatársai

Ma 2018. június 24., vasárnap, Iván napja van.

Következő programok