Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa414
mod_vvisit_counterTegnap879
mod_vvisit_counterEz a hét5436
mod_vvisit_counterMúlt hét5239
mod_vvisit_counterEz a hónap19695
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3442192

Online látogatók: 16
Az Ön adatai: 54.92.150.98
,
Mai nap: 2018 jún. 24.

"Egér", a gólzsák

"Egér", a 19 éves budakeszi Szatmári Kristóf 2016-ban az UVSE utánpótlás csapatából a bajnok Szolnok csapatába igazolt.

Ez nagy dolog volt, hiszen ritka, hogy a bajnokcsapat egy utánpótláskorú játékost igazol.

 

A csapat 2016/2017-es szezonban megnyerte a bajnokságot, a Magyar kupát, a Szuperkupát és most a napokban a Bajnokok Ligáját is.

 

Kristóf azonban nem ünnepelhet sokáig, hiszen csak néhány nap pihenőt kapott, aztán megkezdődnek az edzések, hiszen nyáron jön az újabb kihívás: a Junior világbajnokság ahol a lehető legjobb eredményt szeretné elérni.

 

A Budakeszin élő Szatmári család minden tagja sportember. Kristóf anyukája kézilabdázott, apukája pedig síugró volt. A szülők a két fiúgyermeket a Faragó-Csapó-féle pólósuliba íratták. A mindennapos edzés a gyermekek és szüleik számára is sok lemondással járt. De a befektetett munka meghozta eredményét. Kezdetben mindkét fiúgyermek Sziklai Attila bácsihoz került.  Kristóf testvére Bence, gyorsan "felkerült" Faragó Tamáshoz, hiszen idősebb volt. Nem sokkal később azonban Tamás bá' odament Kristófhoz és azt mondta, szívesen megnézné, hogyan teljesít. Szatmári Kristóf életének meghatározó napja volt ez, hiszen onnantól kezdve a legenda, Faragó Tamás kezei között tanulta a vízilabda fortélyait.

Fotó:

"Egér" a Magyar Kupa győzelemért járó trófeával és az aranyéremmel  -  Forrás: SZVSC

Ma 2018. június 24., vasárnap, Iván napja van.

Következő programok