Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa825
mod_vvisit_counterTegnap974
mod_vvisit_counterEz a hét1799
mod_vvisit_counterMúlt hét7243
mod_vvisit_counterEz a hónap21631
mod_vvisit_counterMúlt hónap32251
mod_vvisit_counterÖsszesen3346615

Online látogatók: 13
Az Ön adatai: 54.81.238.157
,
Mai nap: 2018 márc. 20.

Mosoly-adományt kaptak a mentősök

Budakeszi Város Önkormányzatának anyagi támogatása is segítette annak a defibrillátor készüléknek a megvásárlását, melyet a Mosolyért Közhasznú Egyesület adott a budaörsi mentősöknek.

 

A budaörsi mentőállomáson összesen 800 000 forint értékben egy automata defibrillátort és a hordágyhoz szükséges fejtámaszt adott át a Mosolyért Közhasznú Egyesület a mentősöknek.

Az egyesület kereste meg az állomás vezetőjét, hogy mire lenne szükségük ? mondta Nagy István az egyesület nevében, és az igényre célirányosan kezdték gyűjteni a cégektől a támogatásokat. Ami ez esetben igen rövid idő alatt összegyűlt. Az átadási ünnepségre a sajtón kívül az adományozókat és az országos mentőszolgálat főigazgatóját is meghívták. Ennek azért van jelentősége, mert az egyesület büszke arra, hogy a célzott adományokat teljes egészében arra költik, amire kapták, és a saját fenntartásukat, működésüket más forrásokból finanszírozzák.

A defibrillátorra napi szinten van szükségük ? nyilatkozta Nagy Gábor, a budaörsi állomás vezetője. A fejrögzítő pedig azért fontos, mert ez a gerincsérültek szállítását könnyíti meg. Ezidáig ennek hiányában összecsavart lepedővel és ragtapasszal oldották meg a sérült fejének a rögzítését.

 

Balczó Kornélia és Budaörsi Napló

Ma 2018. március 20., kedd, Klaudia napja van.