Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa651
mod_vvisit_counterTegnap1013
mod_vvisit_counterEz a hét651
mod_vvisit_counterMúlt hét7220
mod_vvisit_counterEz a hónap23778
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3586204

Online látogatók: 21
Az Ön adatai: 54.224.118.247
,
Mai nap: 2018 okt. 22.

Búcsú tanítványainktól

Június 13-án, pénteken 17 órakor utoljára szólalt meg a SZIA csengője a nyolcadikos, ballagó diákjainknak. Lázas készülődés előzte meg az ünnepet, az iskola virágdíszben pompázott. Szülők, rokonok, barátok sora kísérte az elköszönő tanulókat.

 

A tornatermi ünnepségen meghatódott arcokat, könnyes szemeket láthattunk. A szomorúság mellett derűvel a szívünkben néztük - akár diákként, akár pedagógusként - a három ballagó osztályról készített filmet, így élhettük újra át az elmúlt évek legemlékezetesebb, szívet-lelket melengető, sokszor megmosolyogtató pillanatait.

 

"Mindenkiből és mindenből megismételhetetlenül és utánozhatatlanul csak egy van - ha valamiért nincsen közöttünk: szomorúak vagyunk " - mondta Czifra Zsuzsanna, iskolánk igazgatója. A búcsúzás mindig fájdalommal jár. De nézzünk bátran előre! Legyünk büszkék a nyolcadikosainkra! Több mint 80%-uk az általuk első helyen megjelölt középiskolában tanul tovább szeptembertől.

 

"A ballagás hangulata pótolhatatlan. Mert egymás számára pótolhatatlan emberek búcsúját jelenti: a barátok búcsúját" - zárta beszédét az igazgatónő.

 

Igen, a barátok egymástól, tanítók, tanárok tanítványaiktól búcsúztak ezen a napon, abban bízva, hogy mindannyian megállják a helyüket középiskolás éveik alatt is.

 

Fehér Anikó osztályfőnök

Czifra Zsuzsanna igazgatóMa 2018. október 22., hétfő, Előd napja van.