Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa611
mod_vvisit_counterTegnap1013
mod_vvisit_counterEz a hét611
mod_vvisit_counterMúlt hét7220
mod_vvisit_counterEz a hónap23738
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3586164

Online látogatók: 11
Az Ön adatai: 54.224.118.247
,
Mai nap: 2018 okt. 22.

Pályázat lakossági járdaépítés támogatására

Budakeszi Város Önkormányzata lakossági járdaépítés támogatására pályázatot ír ki, melynek célja a lakossági önerővel megvalósuló járdaépítés és -felújítás támogatása, egyben a járdaépítés és -felújítás lakossági közreműködéssel történő megvalósításának ösztönzése.

 

Pályázati kiírás

 

Budakeszi Város Önkormányzata a lakossági járdaépítés támogatására pályázatot ír ki.

 

1. A pályázat célja: a lakossági önerővel megvalósuló járdaépítés és -felújítás támogatása, egyben a járdaépítés és -felújítás lakossági közreműködéssel történő megvalósításának ösztönzése.

2. A pályázók köre: Pályázhatnak a Budakeszi Város közigazgatási területén járdával kiszolgált vagy kiszolgálandó ingatlanok tulajdonosai (tulajdonközösség esetén a tulajdonostársak), továbbá ezen ingatlanok bérlői, a használói, valamint a haszonélvezői, illetve az általuk létrehozott közösségek.3. A pályázaton való részvétel feltétele: A pályázók vállalják a pályázatuk keretében megépítendő vagy felújítandó járdaszakasz megvalósítási költségeinek rájuk eső, a jelen kiírás 9. d. pontjában meghatározott részét.4. Pályázatok beadása: A pályázatokat a kiírás 1. számú melléklete szerinti pályázati űrlapon lehet a Polgármesteri Hivatalba benyújtani. A pályázathoz csatolni kell a 2. számú melléklet szerinti nyilatkozatot is. (A pályázati űrlapok átvehetőek a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat internet címről.)

 

A pályázatokat a Polgármesteri Hivatalnak (2092 Budakeszi, Fő utca 179.) postai úton kell megküldeni vagy a hivatal ügyfélszolgálatán, zárt borítékban kell leadni. A borítékon fel kell tüntetni:

 • a pályázat megnevezését: Járdaépítés 2014

 • a pályázó nevét, címét vagy a pályázó közösség megnevezését és a képviselő nevét, címét.Benyújtási határidő: A pályázatok benyújtási határideje: 2014. május 5. 17:30 óra

 

A pályázatok elbírálása: A pályázatokat a szakbizottságok előzetes véleményezése alapján Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete bírálja el.Elbírálási határidő: A beérkezett pályázatok elbírálási határideje: 2014. május 30.A pályázatok elbírálásának szempontjai:

 1. a tervezett gyalogjárda várható forgalma,

 2. a tervezett járdaépítés költsége,

 3. a tervezett járda hossza,

 4. a tervezett járdaépítésben résztvevők száma,

 5. a tervezett járdaépítéssel érintettek száma,

 6. városfejlesztési és városrendezési szempontok.

 

 

 1. A támogatás alapja, módja, mértéke, a felhasználás feltételei:

 

 1. A járdaépítésre és/vagy járdafelújításra a sikeres pályázók az Önkormányzattal járdaépítési társulást hoznak létre.

 2. A társulás tagjaként az Önkormányzat a költségvetésben erre a célra elhatárolt járdafejlesztési keretének terhére pénzbeli támogatást nyújt.

 3. Az adott pályázatra vonatkozó támogatásként a járdaépítés és -felújítás munkadíját és egyéb költségeit ? az anyagköltség kivételével ? Budakeszi Város Önkormányzata biztosítja. A kivitelezést a BVV Kft. végzi.

 4. A pályázók pályázati önrészként biztosítják az adott járdaszakasz építéséhez vagy felújításához szükséges, a BVV Kft. által egységesen beszerzendő építőanyag költségét. A fizetendő összeg kiszámításának módja: a pályázattal érintett járdaszakasz területe m2-ben szorozva a fajlagos anyagárral ? bruttó 2.500.- Ft/m2-rel.

 5. A támogatás a bírálati szempontoknak való megfelelés és a 8.b. pontban meghatározott keret függvénye.

 6. A járdaépítéshez a meghatározott támogatáson felül ? bármely okból felmerülő többletigény esetén ? további támogatás nem adható.

 

 1. Műszaki feltételek: A járdaépítés és -felújítás feltételeiről szóló műszaki tájékoztató átvehető a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat internet címről.

  2. Közműegyeztetés: A közműegyeztetést a Polgármesteri Hivatal végzi.  3. Műszaki átvétel: A megépített járdaszakaszokat a Polgármesteri Hivatal szakemberei ellenőrzik.  Amennyiben a járdaépítés vagy járdafelújítás a társulás tagjai által közösen meghatározott időponton túl, a pályázónak felróható okból, nem, vagy nem a műszaki és gazdasági feltételeknek megfelelő módon valósul meg, a pályázó a támogatást köteles az Önkormányzatnak 60 napon belül visszafizetni.  A gyalogjárda-építési támogatás a gépkocsi-behajtók kiépítéséhez nem használható fel!

 

 

A pályázattal kapcsolatos egyéb tudnivalók, információk a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat honlapcímen, vagy telefonon a 23/535-710/150 melléken ügyfélfogadási időben kaphatók.

 

PÁLYÁZATI ŰRLAP LAKOSSÁGI JÁRDAÉPÍTÉSHEZ

 

Budakeszi 2014. március 12.

 

 

 

Budakeszi Város Önkormányzata

képviseletében

 

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

Ma 2018. október 22., hétfő, Előd napja van.