Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1306
mod_vvisit_counterTegnap1321
mod_vvisit_counterEz a hét1306
mod_vvisit_counterMúlt hét14078
mod_vvisit_counterEz a hónap35134
mod_vvisit_counterMúlt hónap42171
mod_vvisit_counterÖsszesen3556411

Online látogatók: 5
Az Ön adatai: 185.33.54.252
,
Mai nap: 2018 szept. 24.

Bölény szerelem a Budakeszi Vadasparkban

 

A napsugaras tavasz Ámor lövöldöző kedvét is meghozta, mostanában bölényre vadászik! Úgy néz ki, Rambó szívét el is találta, mert a nehézfiú menthetetlenül belezúgott Kadába, a bölénylányba.

 

 

Bizton állíthatjuk, hogy nincs bájosabb egy szerelemtől fűtött bölénynél! Rambó jegyet váltott a tavaszi szerelemvonatra: kitartóan, naponta több órán keresztül, hűséges kiskutya módjára ácsorog kifutójának azon oldalán, ahonnan a legjobb kilátás nyílik a gyönyörűséges Kadára. A lehető legközelebb húzódik a kerítéshez és hatalmas, vágyakozó boci? vagyis bölényszemekkel nézi, nézi és nézi választottját. Ha tehetné, bizonyára virágokat is szedne bálaszám, hogy szíve hölgye jóízűen elropogtathassa azokat. Jobb híján időnként szívszaggatóan felhorkant, nyomatékot adva annak, hogy szándékai komolyak és tisztességesek.

 

Kada igazi nőként úgy tesz, mintha hidegen hagyná ez az egész és csak véletlenül sétálna el Rambó félig átlógó feje mellett. Persze néha megesik a szíve kócos, bucifejű, szomorkodó barátján, odadugja az orrát hozzá kedvesen, és nózi-pusziznak kicsit.

 

Hősünk szemmel láthatóan nehezen tudja magát túltenni a tényen, hogy ez a szerelem bizony plátói kell, hogy maradjon. Rambó ugyanis ? Kadával ellentétben ? származását tekintve nem tiszta vérvonalú európai bölény, így nem vehet részt az Európai Bölény Fajmegmentő Programban.

 

Budakeszi Vadaspark

Ma 2018. szeptember 24., hétfő, Gellért és Mercédesz napja van.

Következő programok