Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa676
mod_vvisit_counterTegnap1013
mod_vvisit_counterEz a hét676
mod_vvisit_counterMúlt hét7220
mod_vvisit_counterEz a hónap23803
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3586229

Online látogatók: 12
Az Ön adatai: 54.225.26.44
,
Mai nap: 2018 okt. 22.

Erzsébet-programok

 

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén összesen 62 pályázatot hirdetett meg, amelyekre január 2-ától lehet jelentkezni. Az Alapítvány a 2014-ben harmadik évébe lépő Programra az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó pénzügyi eredményből 3,5 milliárd forintot biztosít.

 

A 2014-es év újdonságokkal szolgál mindenki számára. Szociális üdülési pályázatok nagycsaládosok, nyugdíjasok és fogyatékossággal élők, tematikus és általános Erzsébet-táborok gyerekek részére, újdonságként pedig nyugdíjasok számára meghirdetett fürdőbelépésre jogosító kiírás: ezek közül válogathat, aki az Erzsébet-program idei pályázataira szeretne jelentkezni.

!!! A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány felfüggesztette a ?Fürdőbelépő nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán? elnevezésű pályázatot. Az Alapítvány mintegy 15 ezer nyugdíjas jelentkezését várta a pályázatra, ezt a keretet 2014. január 15-én a beadott igények száma elérte, ezért az alapítvány nem fogad be több pályázatot. Nyugdíjasok továbbra is jelentkezhetnek a ?Szociális üdülési pályázat nyugdíjasok részére? című pályázatra.

 

2014-ben csak a 3 eltartott 20 év alatti gyermek a feltétel, a szülőknek nem szükséges foglalkoztatottnak lennie. Pályázhat őstermelő, rokkantnyugdíjas, szolgálati járandóságban részesülő (korábban szolgálati nyugdíjas, volt  katona/rendőr) stb. apa, és az anya ha a gyermekekkel otthon van (GYED/GYES/GYET)-t kap. A munkáltatói igazolás helyére az ellátásról szóló nyilatkozatot kell feltölteni.

 

A Program idei kiírásai az első évhez képest több mint kétszeres bővülést jelentenek: a népszerű és a gyerekek által nagyon várt Erzsébet-tábor általános táborainak száma hárommal bővült, de a tavalyi táborok, mint a Hurrá, együtt nyaralunk, az Igazolt hiányzás, a Mesés nyár vár ránk!, és a CserKészen az életre idén is tarkítják a kínálatot, csakúgy, mint a Tavaszi és Őszi kirándulások is.

 

Az új tematikus táborok közül a következőkből válogathatnak a fiatalok: diákönkormányzati vezetők tábora, Design tábor, Honvédelmi tábor, Író-olvasó tábor, Népi mesterségek tábora, Népzene tábor, PontyVelem horgásztábor, Röplabdatábor, MSMME ? Ipar- és képzőművészeti tábor, Tánc, dráma és filmes tábor, atlétika-, görkorcsolya-, torna-, úszó-, vízilabda-, szörftábor, T.E.S.I. tábor, Túlélőtábor, Vizek és vízpartok élővilága tábor és Zenei tábor. A Napközi Erzsébet-tábort pedig másodszor hirdették meg a Magyarország LHH-s kistérségei köréből választott 6 kistérség számára.

 

Idén a NOE tagszervezetek is pályázhatnak 10 fős gyerekcsoportokkal.

 

A szociális pályázatokat idén nagycsaládosok, fogyatékossággal élők, valamint nyugdíjasok vehetik igénybe, utóbbiak számára újdonságként került a palettára a ?Fürdőbelépő nyugdíjasok részére? pályázat. Ezt az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében hirdette meg az Alapítvány, amely a pályázattal elnyerhető támogatást gyógyfürdőkbe szóló belépőjegyek formájában nyújtja.

 

A fürdőjegy pályázatra február 15-ig, a szociális üdülési pályázatokra február 28-ig, az Erzsébet-tábor kiírásaira március 20-ig, a T.E.S.I táborra június 30-ig, míg az Őszi kirándulásra július 31-ig lehet jelentkezni.

 

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által meghirdetett pályázatok automatikusak, azaz, aki a feltételeknek megfelel, a keretösszeg kimerüléséig sikeres pályázóvá válik.

 

A pályázatokról részletesen a https://palyazat.erzsebetprogram.hu/ honlapon olvashat. Budakeszi Város Önkormányzata örömmel segít a pályázatok benyújtásában Önnek telefonon (23/535-711) vagy akár személyesen is. Kérem, forduljanak bizalommal az I. emelet 2. szobájában található polgármesteri titkársághoz ügyfélfogadási időben:

H. 13.00?17.30

Sz. 8.00?12.00, 13.00?16.30

P 8.00?12.00

Ma 2018. október 22., hétfő, Előd napja van.