Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa825
mod_vvisit_counterTegnap974
mod_vvisit_counterEz a hét1799
mod_vvisit_counterMúlt hét7243
mod_vvisit_counterEz a hónap21631
mod_vvisit_counterMúlt hónap32251
mod_vvisit_counterÖsszesen3346615

Online látogatók: 13
Az Ön adatai: 54.81.238.157
,
Mai nap: 2018 márc. 20.

Közvilágítási fejlesztések

Budakeszi egyes területein a közvilágítás helyzete nem kielégítő. Bizonyos területeken csupán egy-egy lámpatest hiányzik, egyes utcákban pedig egyáltalán nincs közvilágítási hálózat. Az önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal az elmúlt hónapokban sikeres és eredményes tárgyalásokat folytatott az ELMŰ-csoport tagvállalataival.

A megbeszélések első kézzel fogható eredményeképpen, október hónapban olyan helyeken kezdődött meg a közvilágítás fejlesztése, ahol a lakosok régóta várják, hogy sötétedés után is megfelelő közvilágítás mellett, biztonságosabban közlekedhessenek, élhessenek.

Lámpatestek kerülnek a Kert utca?Patak utca környékére, ahol az önkormányzat a későbbiekben egy P+R parkolót kíván kialakítani, világosabb lesz az Erdő utcában, a Gábor Áron utcában és a Reviczky utca környékén is.

 

Fontos lépéssel kezdtük meg a városi közvilágítás fejlesztését, és a folyamat nem áll meg: terveink szerint hamarosan újabb lámpatesteket szerelnek fel, és megkezdődik a teljes utcákat érintő hálózatfejlesztés is. Az önkormányzat megkezdte a Hajós utcában, a Fűzfa és Fenyő utcákban, valamint a nagyszénászugi lakosság szempontjából kiemelkedően fontos Domb utcában az újonnan létesítendő közvilágítási hálózat terveztetését.

 

Biztosíthatom Önöket, hogy a hálózat kiépítését, bővítését, a lakossági igények kielégítését folytatjuk, és erről az önkormányzati hírforrásokon keresztül folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

 

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

Ma 2018. március 20., kedd, Klaudia napja van.