Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1304
mod_vvisit_counterTegnap1321
mod_vvisit_counterEz a hét1304
mod_vvisit_counterMúlt hét14078
mod_vvisit_counterEz a hónap35132
mod_vvisit_counterMúlt hónap42171
mod_vvisit_counterÖsszesen3556409

Online látogatók: 6
Az Ön adatai: 185.33.54.252
,
Mai nap: 2018 szept. 24.

Pályázat szociálisan rászoruló személyek hosszú távú támogatására

A Humanitás Szociális Alapítvány szociális pályázatot hirdetett rászoruló személyek támogatását célzó hosszú távú támogatására ?Szociálisan rászoruló személyek támogatását célzó pályázati programja? keretében.

A pályázat célja a szociálisan rászoruló személyek, családok hosszabb távú támogatása, életminőségük, egészségi állapotuk, szociális helyzetük és életkörülményeik javítása érdekében.

 

A pályázat további célja a támogatottak ösztönzése annak érdekében, hogy a jövőben kellő empátiával és toleranciával forduljanak sorstársaik felé és tapasztalataik esetleges átadása révén elősegítsék mások problémás élethelyzeteinek megoldását.

Pályázók köre

Magánszemélyek: szociálisan rászoruló magánszemélyek, akinek (eltartottainak) létfenntartása oly mértékben veszélyeztetett, hogy azt csak külső segítséggel képesek biztosítani.

A pályázat részletei

Támogatandó célok különösen:

  • a tartósan fennálló rossz egészségi állapot javítását célzó kezelések igénybe vételének, gyógyászati segédeszközök, gyógyszerek beszerzésének támogatása, mely az érintett személy egészségi állapotában és életminőségében érdemi javulást idézhet elő, lehetővé téve a támogatott munkavállalását, közösségi életben való részvételét;
  • lakhatással kapcsolatos súlyos problémák megoldásához való hozzájárulás;
  • a pályázó életminőségének, szociális helyzetének, életpálya lehetőségeinek javítását célzó képzését, munkavállalását elősegítő támogatás biztosítása,
  • a nehéz, létfenntartást veszélyeztető élethelyzet megoldását egyéb módon segítő támogatás.

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját.

A pályázat benyújtása

Határidő: 2013. október 30.

Benyújtás: Humanitás Szociális Alapítvány, 1243 Budapest, Pf.: 513

További információ

Humanitás Szociális Alapítvány - 1075 Budapest, Madách Imre út 5. Tel.: +36-1-321-5065, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tekintse meg a teljes pályázati kiírást!

Pályázat szociálisan rászoruló személyek hosszú távú támogatására

Pályázati adatlap a ?Szociálisan rászoruló személyek hosszabb távú támogatását célzó pályázatok? pályázathoz

Ma 2018. szeptember 24., hétfő, Gellért és Mercédesz napja van.

Következő programok