Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1293
mod_vvisit_counterTegnap1321
mod_vvisit_counterEz a hét1293
mod_vvisit_counterMúlt hét14078
mod_vvisit_counterEz a hónap35121
mod_vvisit_counterMúlt hónap42171
mod_vvisit_counterÖsszesen3556398

Online látogatók: 16
Az Ön adatai: 54.166.141.69
,
Mai nap: 2018 szept. 24.

Pályázat lakossági járdaépítés támogatására

Budakeszi Város Önkormányzata a lakossági járdaépítés támogatására pályázatot ír ki.

Pályázati kiírás

 

A 231/2013. (V. 09.) számú képviselő-testületi határozat melléklete

 

 

Budakeszi Város Önkormányzata a lakossági járdaépítés támogatására pályázatot ír ki.

 

  1.  A pályázat célja: a lakossági önerővel megvalósuló járdaépítés és -felújítás támogatása, egyben a járdaépítés és -felújítás lakossági közreműködéssel történő megvalósításának ösztönzése.

  2. A pályázók köre: Pályázhatnak a Budakeszi Város közigazgatási területén járdával kiszolgált vagy kiszolgálandó ingatlanok tulajdonosai (tulajdonközösség esetén a tulajdonostársak), továbbá ezen ingatlanok bérlői, a használói, valamint a haszonélvezői, illetve az általuk létrehozott közösségek.

  3. A pályázaton való részvétel feltétele: A pályázók vállalják a pályázatuk keretében megépítendő vagy felújítandó járdaszakasz megvalósítási költségeinek rájuk eső, a jelen kiírás 9. d. pontjában meghatározott részét.

  4. Pályázatok beadása: A pályázatokat a kiírás 1. számú melléklete szerinti pályázati űrlapon lehet a Polgármesteri Hivatalba benyújtani. A pályázathoz csatolni kell a 2. számú melléklet szerinti nyilatkozatot is. (A pályázati űrlapok átvehetőek a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat internet címről.)

A pályázatokat a Polgármesteri Hivatalnak (2092 Budakeszi, Fő utca 179.) postai úton kell megküldeni vagy a hivatal ügyfélszolgálatán, zárt borítékban kell leadni. A borítékon fel kell tüntetni:

 • a pályázat megnevezését: Járdaépítés 2013

 • a pályázó nevét, címét vagy a pályázó közösség megnevezését és a képviselő nevét, címét.

 

  5. Benyújtási határidő: A pályázatok benyújtási határideje: 2013. június 17. 17:30 óra

 

  6. A pályázatok elbírálása: A pályázatokat a szakbizottságok előzetes véleményezése alapján Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete bírálja el.

   

  7. Elbírálási határidő: A beérkezett pályázatok elbírálási határideje: 2013. június 27.


  8. A pályázatok elbírálásának szempontjai:


  a. a tervezett gyalogjárda várható forgalma,


  b. a tervezett járdaépítés költsége,


  c. a tervezett járda hossza,


  d. a tervezett járdaépítésben résztvevők száma,


  e. a tervezett járdaépítéssel érintettek száma,


  f. városfejlesztési és városrendezési szempontok.

 

  9. A támogatás alapja, módja, mértéke, a felhasználás feltételei:

 

  a. A járdaépítésre és/vagy járdafelújításra a sikeres pályázók az Önkormányzattal járdaépítési társulást hoznak létre.

   

  b. A társulás tagjaként az Önkormányzat a költségvetésben erre a célra elhatárolt járdafejlesztési keretének terhére pénzbeli támogatást nyújt.

   

  c.  Az adott pályázatra vonatkozó támogatásként a járdaépítés és -felújítás munkadíját és egyéb költségeit ? az anyagköltség kivételével ? Budakeszi Város Önkormányzata biztosítja. A kivitelezést a BVV Kft. végzi

   

  d. A pályázók pályázati önrészként biztosítják az adott járdaszakasz építéséhez vagy felújításához szükséges, a BVV Kft. által egységesen beszerzendő építőanyag költségét. A fizetendő összeg kiszámításának módja: a pályázattal érintett járdaszakasz területe m2-ben szorozva a fajlagos anyagárral ? bruttó 2.500.- Ft/m2-rel.

   

  e. A támogatás a bírálati szempontoknak való megfelelés és a 8.b. pontban meghatározott keret függvénye.

   

  f. A járdaépítéshez a meghatározott támogatáson felül ? bármely okból felmerülő többletigény esetén ? további támogatás nem adható.


  10. Műszaki feltételek: A járdaépítés és -felújítás feltételeiről szóló műszaki tájékoztató átvehető a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat internet címről.

 

 1. 11. Közműegyeztetés: A közműegyeztetést a Polgármesteri Hivatal végzi.


  12. Műszaki átvétel: A megépített járdaszakaszokat a Polgármesteri Hivatal szakemberei ellenőrzik.  13. A gyalogjárda-építési támogatás a gépkocsi-behajtók kiépítéséhez nem használható fel!

 

A pályázattal kapcsolatos egyéb tudnivalók, információk a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat honlapcímen, vagy telefonon a 23/535-710/150 melléken ügyfélfogadási időben kaphatók.

 

 

Budakeszi 2013. május 9.

 

 

 

Budakeszi Város Önkormányzata

képviseletében

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

Pályázati kiírás

 

A 231/2013. (V. 09.) számú képviselő-testületi határozat melléklete

 

 

Budakeszi Város Önkormányzata a lakossági járdaépítés támogatására pályázatot ír ki.

 

  A pályázat célja: a lakossági önerővel megvalósuló járdaépítés és -felújítás támogatása, egyben a járdaépítés és -felújítás lakossági közreműködéssel történő megvalósításának ösztönzése.

 

  A pályázók köre: Pályázhatnak a Budakeszi Város közigazgatási területén járdával kiszolgált vagy kiszolgálandó ingatlanok tulajdonosai (tulajdonközösség esetén a tulajdonostársak), továbbá ezen ingatlanok bérlői, a használói, valamint a haszonélvezői, illetve az általuk létrehozott közösségek.

 

  A pályázaton való részvétel feltétele: A pályázók vállalják a pályázatuk keretében megépítendő vagy felújítandó járdaszakasz megvalósítási költségeinek rájuk eső, a jelen kiírás 9. d. pontjában meghatározott részét.

 

  Pályázatok beadása: A pályázatokat a kiírás 1. számú melléklete szerinti pályázati űrlapon lehet a Polgármesteri Hivatalba benyújtani. A pályázathoz csatolni kell a 2. számú melléklet szerinti nyilatkozatot is. (A pályázati űrlapok átvehetőek a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat internet címről.)

A pályázatokat a Polgármesteri Hivatalnak (2092 Budakeszi, Fő utca 179.) postai úton kell megküldeni vagy a hivatal ügyfélszolgálatán, zárt borítékban kell leadni. A borítékon fel kell tüntetni:

  1. Benyújtási határidő: A pályázatok benyújtási határideje: 2013. június 17. 17:30 óra

   A pályázatok elbírálása: A pályázatokat a szakbizottságok előzetes véleményezése alapján Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete bírálja el.

   Elbírálási határidő: A beérkezett pályázatok elbírálási határideje: 2013. június 27.

   A pályázatok elbírálásának szempontjai:

   a tervezett gyalogjárda várható forgalma,

   a tervezett járdaépítés költsége,

   a tervezett járda hossza,

   a tervezett járdaépítésben résztvevők száma,

   a tervezett járdaépítéssel érintettek száma,

   városfejlesztési és városrendezési szempontok.

   A támogatás alapja, módja, mértéke, a felhasználás feltételei:

   A járdaépítésre és/vagy járdafelújításra a sikeres pályázók az Önkormányzattal járdaépítési társulást hoznak létre.

   A társulás tagjaként az Önkormányzat a költségvetésben erre a célra elhatárolt járdafejlesztési keretének terhére pénzbeli támogatást nyújt.

   Az adott pályázatra vonatkozó támogatásként a járdaépítés és -felújítás munkadíját és egyéb költségeit ? az anyagköltség kivételével ? Budakeszi Város Önkormányzata biztosítja. A kivitelezést a BVV Kft. végzi

   A pályázók pályázati önrészként biztosítják az adott járdaszakasz építéséhez vagy felújításához szükséges, a BVV Kft. által egységesen beszerzendő építőanyag költségét. A fizetendő összeg kiszámításának módja: a pályázattal érintett járdaszakasz területe m2-ben szorozva a fajlagos anyagárral ? bruttó 2.500.- Ft/m2-rel.

   A támogatás a bírálati szempontoknak való megfelelés és a 8.b. pontban meghatározott keret függvénye.

   A járdaépítéshez a meghatározott támogatáson felül ? bármely okból felmerülő többletigény esetén ? további támogatás nem adható.

   Műszaki feltételek: A járdaépítés és -felújítás feltételeiről szóló műszaki tájékoztató átvehető a Budakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetőek a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat internet címről.

   Közműegyeztetés: A közműegyeztetést a Polgármesteri Hivatal végzi.

   Műszaki átvétel: A megépített járdaszakaszokat a Polgármesteri Hivatal szakemberei ellenőrzik.

   A gyalogjárda-építési támogatás a gépkocsi-behajtók kiépítéséhez nem használható fel!

 • a pályázat megnevezését: Járdaépítés 2013

  a pályázó nevét, címét vagy a pályázó közösség megnevezését és a képviselő nevét, címét.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  A pályázattal kapcsolatos egyéb tudnivalók, információk a http://hirmondo.budakeszi.hu/kozerdeku/palyazat honlapcímen, vagy telefonon a 23/535-710/150 melléken ügyfélfogadási időben kaphatók.

   

   

  Budakeszi 2013. május 9.

   

   

   

  Budakeszi Város Önkormányzata

  képviseletében

  dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

  polgármester

Ma 2018. szeptember 24., hétfő, Gellért és Mercédesz napja van.

Következő programok