Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa705
mod_vvisit_counterTegnap837
mod_vvisit_counterEz a hét705
mod_vvisit_counterMúlt hét7243
mod_vvisit_counterEz a hónap20537
mod_vvisit_counterMúlt hónap32251
mod_vvisit_counterÖsszesen3345521

Online látogatók: 16
Az Ön adatai: 54.92.149.109
,
Mai nap: 2018 márc. 19.

?Keszi Kártya? ? összehozzuk Budakeszit

Budakeszi Város Önkormányzata 393/2012. (VII.19.) határozatával úgy döntött, hogy ?Keszi Kártya? néven egy vásárlói városkártyát hív életre Budakeszin.

 

 

 

 

A képviselő-testület célja egy olyan kedvezménykártya létrehozása, mely összehozza a Budakeszi székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozókat és Budakeszi lakosait, ezzel is növelve a lokálpatrióta szemléletet, kedvezményt biztosítva a lakosság számára, és remélhetőleg forgalmat, ismertséget és megbecsülést hozva a helyi vállalkozóknak. A kártya rendszerének kidolgozásával az Oktatási, Közművelődési és Jogi Bizottság tagját, dr. Somogyi Farkas Józsefet bízta meg ? tájékoztatott minket dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia polgármester asszony.

Több település és budapesti kerületet néztünk át, ahol működik már hasonló kártya. Természetesen Budakeszi sajátosságait is figyelembe kellett venni. Budakeszi ebből a szempontból nem azonos Kecskeméttel, Péccsel vagy a XII. kerülettel. Elvárás volt a képviselő-testület részéről, hogy lehető legköltséghatékonyabb megoldást találjuk meg.

A ?Keszi Kártya? a lakosság számára kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít. A kártya támogatására létrehozunk egy weboldalt, ami most készül, valamint e mellett hírlevél formájában is rendszeresen tájékoztatjuk a kártyatulajdonosokat. Természetesen ? a kor kihívásainak megfelelően ? ott vagyunk a facebook-on is. Ezek a felületek megjelenési lehetőséget kívánnak a programban részt vevő vállalkozásoknak. Természetesen évente egyszer (a későbbiekben félévente) nyomtatott formában is meg kívánjuk jelentetni a kedvezményt adó vállalkozók listáját.

A ?Keszi Kártya? egy ideiglenes weboldallal ? a www.keszikartya.webnode.hu címen már jelen van, és Keszi Kártya néven megtalálható a facebook-on is. Emilben pedig elér minket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

 

dr. Somogyi Farkas József

az OKJB tagja

Ma 2018. március 19., hétfő, József és Bánk napja van.