Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa767
mod_vvisit_counterTegnap1031
mod_vvisit_counterEz a hét3428
mod_vvisit_counterMúlt hét5239
mod_vvisit_counterEz a hónap17687
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3440184

Online látogatók: 14
Az Ön adatai: 54.81.105.205
,
Mai nap: 2018 jún. 21.

Árverési hirdetmény

A Magyar Állam képviseletében eljáró Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: MNV Zrt.) felhatalmazására a Honvédelmi Minisztérium (a továbbiakban: Árvereztetö) nyilvános árverés keretében értékesíteni kívánja a Magyar Állam tulajdonában és a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő alábbi ingatlant (a továbbiakban: Ingatlan):

Ingatlan-nyilvántartási adatok, hrsz., cím, megnevezés

Kikiáltási ár nettó (Ft)

Terhek, egyéb fontos információk

Árverési biztosíték és licitlépcső nettó (Ft)

Megtekintés időpontja

Árverés helye és ideje

Budakeszi 2395/2 hrsz.-ú5 2092 Budakeszi. Jegenye u. 9? ?kivett gazdasági épület, udvar"

15 200 000

a telek egy része (24 m2) a valóságban útként

funkcionál, vezetékjog terheli

2 000 000

2012. 10. 04. 1300-14ü0

1101 Budapest, Salgótarjáni út 18.

2012. 10. 15. 10°°

 

Az Ingatlan árverési biztosítékának és a licitlépcső mértékének az Összegé megegyezik, az Összegek a fenti táblázatban megtalálhatóak.

Az árverési biztosíték összegét az ajánlattevőnek úgy kell átutalnia az MNV Zrt. - MÁK 10D3200Q-Q1501504 számú letéti számlájára, hogy a jóváírás legkésőbb az árverés időpontja előtti napon megtörténjen. Az átutalási megbízáson a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a település nevét és az Ingatlan helyrajzi számát. Az árverési biztosíték készpénzben nem fizethető be!

Az Ingatlan 1/1 tulajdoni hányada kerül értékesítésre. Az ingatlan értékesítése az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 88. § (1) bekezdés a) pontja alapján 27%-os általános forgalmi adóval terhelt.

A licitálás nettó összegen történik. A nyertesnek nyilatkoznia kell az árverést követően, hogy adóalanynak minősül-e, illetve áfafizetésre kötelezhető-e. Ezen utóbbi nyilatkozattól függően kerül meghatározásra az adásvételi szerződésben a vételár nettó, illetve bruttó formában, valamint a számla kiállítása is ehhez fog igazodni.

Az Ingatlan a táblázatban megjelölt megjegyzések (illetve a HM vagyonkezelői joga) kivételével per-, teher- és igénymentes.

Az Ingatlan legfontosabb ingatlan-nyilvántartási és egyéb adatait, valamint az Ingatlanról készített fényképfelvételeket tartalmazó tájékoztatót az érdeklődök az

alábbi internetes elérhetőségeken tekinthetik meg:

MNV Zrt.: www.mnv.hu/felso menu/uzleti/lovabbiuzletilehetosegek

HM: vvw.kormany.hu/hu/honvedelmi-miniszteriiim/hirek/ingatlanertekesites

HM El Zrt.: www.hmingatIanok,hu/tájékoztatok

Az árverésen árverezőként csak az vehet részt, aki az árverésre jelentkezés során az árverési feltételeket tartalmazó külön Nyilatkozatokat, amelyek a Hirdetményben rögzített feltételeket tartalmazzák (hiánytalanul kitöltve és aláírva) átadja Árvereztetö részére. Az üres nyilatkozatok az árverés helyszínén az árverést megelőzően átvehetőek, illetve az alábbi linken letölthetőek: www.hmingatlanok.hu/letoltesek

A szerződéskötésre jogosult nem természetes személynek (vevőnek) az adásvételi szerződésben nyilatkoznia kell arról, hogy a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCV1. törvény (a továbbiakban: Nvt.) 3. § (1) bekezdése szerinti átlátható szervezetnek minősül, és így részére a nemzeti vagyonnak minősülő Ingatlan tulajdonjoga az Nvt. 13. § (2) bekezdése értelmében átruházható. Amennyiben e nyilatkozat nem felel meg a valóságnak, az az adásvételi szerződés semmisségét vonja maga után.

Az árverés időpontja, helyszíne: jelen árverési hirdetmény táblázata szerint Az árverésre jelentkezés helye: az árverés helyszíne Az árverésre jelentkezés ideje: az árverés napján 9fl0 órától 10üü óráig Az árverésre jelentkezés módja: személyesen vagy képviselő útján.

Az árveréssel kapcsolatosan a lebonyolítás és az értékesítésre kerülő Ingatlan vonatkozásában további információ kérhető a HM El Zrt.-nél [cím: 1101 Budapest, Salgótarjáni út 18., ügyintéző neve: Gyimóthy Balázs, telefonszáma: +36 (1) 431-2900/113].

 

Honvédelmi Minisztérium

Ma 2018. június 21., csütörtök, Alajos és Leila napja van.

Következő programok