Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa626
mod_vvisit_counterTegnap1201
mod_vvisit_counterEz a hét6002
mod_vvisit_counterMúlt hét6464
mod_vvisit_counterEz a hónap18907
mod_vvisit_counterMúlt hónap29247
mod_vvisit_counterÖsszesen3284233

Online látogatók: 16
Az Ön adatai: 54.82.29.141
,
Mai nap: 2018 jan. 19.

Lecserélték az öreget

Budakeszin, a Rákóczi Ferenc utcában másfél hónap alatt új vízvezetéket fektettek le a régi, sok bosszúságot okozó vezeték helyett. Az ott lakók sokszor szembesülhettek ? főleg tavasszal és ősszel ? azzal, hogy csőtörés van, amelynek következtében az úttest burkolata is komolyan megsérült. Az állandó helyreállítások miatt pedig az aszfaltréteg foltos, kátyúval terhelt lett.

 

 

 

 

A Fővárosi Vízművek Zrt. az állandósult probléma megoldására beruházást indított, amelynek eredményeképpen 2012. augusztus elejére elkészült a vízvezeték cseréje, valamint ? az önkormányzati jóváhagyás feltételeként ? az indokolt szakaszon az úttest félpályás helyreállítása. Több lakó is jelezte, hogy a kivitelező nagyon együttműködő volt, a munkavégzést úgy szervezte, hogy az a mindennapokban fennakadást ne okozzon. A szükséges tájékoztatást mindig megadták, a munkaterületet minden alkalommal tisztán hagyták el. Dacolva a többszöri hőségriadóval és viharokkal, a munka időben elkészült, az előre tervezett ütemezést tartani tudták.

Ezúton is köszönjük a kivitelező FRIKOBER Mérnöki Kft. hozzáállását és gyors, precíz munkáját. Külön köszönet az önkormányzat részéről Ohr Alajos tanácsnok úrnak és Jónás Ferenc útügyi előadó úrnak a szakmai támogatásért és a lebonyolítás koordinálásáért. Jómagam, mint a körzet képviselője is igyekeztem az ott élők észrevételeit tolmácsolni, és a folyamatokat figyelemmel kísérni.

Azt gondolom, hogy ez a munka jó példa arra, amikor a beruházás nemcsak a célját éri el, hanem az érintett közösség megelégedettségét is szolgálja. Reméljük, hasonló eredményekkel más területen is találkozhatunk a jövőben.

 

Ódri Ágnes

képviselő, az OKJB elnöke

Ma 2018. január 19., péntek, Sára és Márió napja van.