Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa725
mod_vvisit_counterTegnap1013
mod_vvisit_counterEz a hét725
mod_vvisit_counterMúlt hét7220
mod_vvisit_counterEz a hónap23852
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3586278

Online látogatók: 13
Az Ön adatai: 54.225.26.44
,
Mai nap: 2018 okt. 22.

Budakeszi futóparadicsom

A reggeli órákban, amint ébred a város, és estefelé, sötétedés körül, mielőtt vacsorához ülnek le a családok, azt veszem észre, hogy egyre többen futunk Budakeszin ? erdőben, városban, síkon és hegyen-völgyön.  Kifutjuk magunkból a nehéz napot, vagy éppen felkészülünk az előttünk álló kihívásokra. Mert tudjuk, a futás segít.  Mert a futás több annál, mint hogy nagyon sebesen eljutunk A-ból B-be. Nekem például megmutatja, mi a fontos, mire kell figyelni az előttem álló úton ? a kóbor kutyákon kívül.  Segít rendszerezni a gondolataimat, inspirál és bátorít.  De ami még több ennél: a futás összehoz, mert segít megtapasztalni az emberi segítség és támogatás a  mindennapokban szinte ismeretlen minőségét.

 

Biztos vagyok benne, ha minden reggeli autós futna, sokkal nyugodtabb lenne a város, kevesebb lenne a koccanás és az ?önzetlen tanácsadás?.  A jó hír az, hogy a pálya (az erdő, az utcák) még mindig, folyamatosan, a pillanatnyi gazdasági helyzettől függetlenül, ugyanazon az áron és időben  nyitva áll.  És úgy látom, egyre többen élünk is ezzel az igazi budakeszi lehetőséggel.

 

A sikeres tavaszi Erdei futónapot követően most ősszel is, október 7-én, vasárnap reggel kilenckor megünnepeljük a futást, az erdőt és Budakeszit, a csodás várost, ahol lakunk. Őszi Budakeszi futónap, október 7-én. Szeretettel várunk minden futót, nem futót, majdnem futót a mamutfenyőknél egy barátságos, 2,6 km-es körre, beszélgessünk a tervekről, eredményekről, és minden egyébről, amit bírunk szusszal. Gyerekeket és kísérőiket külön örömmel várjuk a 600 méteres gyerekfutamra. Az sem baj, ha miattuk jöttök, jönnek el kedves szüleik, nagyszüleik. Frissítőket és a gyerekeknek egy kis ajándékot biztosítunk.

 

Várunk mindenkit.  Addig is rendszeresen, szombatonként 7.30-kor indulunk a sípályától egy erdei körre. Újabban haladó és kezdő csoportok is alakulnak, a jó társaság garantált!

 

Tisztelettel és üdvözlettel,

 

Budakeszi Keszegek Futóklub

facebook: Budakeszi Keszegek Futóklub

 

Kapcsolódó cikk:

Miénk az erdő

Ma 2018. október 22., hétfő, Előd napja van.