Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa772
mod_vvisit_counterTegnap1031
mod_vvisit_counterEz a hét3433
mod_vvisit_counterMúlt hét5239
mod_vvisit_counterEz a hónap17692
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3440189

Online látogatók: 14
Az Ön adatai: 54.81.105.205
,
Mai nap: 2018 jún. 21.

Megszűnik a Közbiztonságért Közalapítvány

Budakeszi Város Képviselő-testülete úgy döntött, hogy megszünteti a Budakeszi Közbiztonságáért Közalapítványt, és felkérte az önkormányzat ügyvédjét a szükséges intézkedések megtételére.

 

 

A Képviselő-testület a fenti számú határozatát 2012. május 22-én kelt 262/2012. (V. 22.) számú önkormányzati határozatában az alábbiak szerint módosította:

 

  1. Budakeszi Város Képviselő-testülete a Budakeszi Közbiztonságáért Közalapítványt 2012. 06. 30-i hatállyal megszünteti, és megszüntetését kéri a Budapest Környéki Törvényszéktől arra hivatkozással, hogy a közalapítvány által ellátott közfeladat más módon, más szervezeti keretben, azaz a saját, törvényi felhatalmazás alapján és jogszabályi keretek között végzett önkormányzati tevékenysége, illetve a Budakeszi Városi Polgárőr Kiemelten Közhasznú Szervezet tevékenysége keretében hatékonyabban megvalósítható.
  2. Budakeszi Város Képviselő-testülete rendelkezik arról, hogy a Budakeszi Közbiztonságáért Közalapítvány vagyonát a megszüntetésre kerülő közalapítvány céljához hasonló célra fordítja azáltal, hogy:

a) a közbiztonsági és bűnmegelőzési céllal telepített városi térfigyelő webkamera-rendszert saját maga kívánja a továbbiakban fejleszteni, üzemeltetni és szervizeltetni, továbbá annak folyamatos felügyeletét az általa finanszírozott Budakeszi Védelmi Centrum (24 órás közbiztonsági és bűnmegelőzési ügyelet) keretében látja el;

b) a 2 db Aprilia robogót saját maga kívánja üzemeltetni, és használatra átadja a Budakeszi Rendőrőrsnek a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság útján;

c) a KVZ342 frsz. Skoda Octavia típusú rendőrjárőr gépkocsit saját maga kívánja üzemeltetni, és használatra átadja a Budakeszi Rendőrőrsnek a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság útján;

A fent felsoroltakon túlmenően, a Budakeszi Közbiztonságáért Közalapítvány fennmaradó vagyonát a Budakeszi Városi Polgárőrség Kiemelten Közhasznú Szervezet részére adja át.

  1. Budakeszi Város Képviselő-testülete vállalja, hogy a határozat 1?2. számú pontjáról a nyilvánosságot tájékoztatja: honlapján, a helyi újságban, valamint hirdetőtábláján is közzéteszi.
  2. Budakeszi Város Képviselő-testülete felkéri az önkormányzat ügyvédjét a szükséges intézkedések megtételére.

 

A jelen tájékoztató Budakeszi Város Képviselő-testülete 262/2012. (V. 22.) számú önkormányzati határozatának 3. számú pontja alapján készült, azt az önkormányzat honlapján, a helyi újságban, valamint a hirdetőtáblán kell közzétenni.

 

Budakeszi, 2012. június 8.

 

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia sk.

polgármester

Ma 2018. június 21., csütörtök, Alajos és Leila napja van.

Következő programok