Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa526
mod_vvisit_counterTegnap969
mod_vvisit_counterEz a hét4643
mod_vvisit_counterMúlt hét7416
mod_vvisit_counterEz a hónap24709
mod_vvisit_counterMúlt hónap39495
mod_vvisit_counterÖsszesen3229705

Online látogatók: 20
Az Ön adatai: 54.225.36.143
,
Mai nap: 2017 nov. 24.

Kultúra, oktatás

Alapkő elhelyezés

Az épülő budakeszi evangélikus templom alapkövét 2017 november 29-én 18:00 órakor szabadtéri istentiszteletkeretében helyezzük el.Helyszín: Budakeszi, Márity László utca(a MOL benzinkút és SPAR parkoló között).

 

FacebookIWIWGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmarkBlogter.hu
74 alkalommal olvasva

Újabb magyar siker külföldön

Ezúttal azonban nem sport, hanem egy jóval kisebb médiaérdeklődésre számot tartó terület, a természetfotózás berkeiben. Idén az orosz Golden Turtle nemzetközi természetfotó pályázat kiállításán több magyar fotós képeit is megcsodálhatja a nagyközönség. A két magyar díjazott egyike ifj. Gönye Csaba budakeszi lakos, aki fotójával a "Mikrokozmosz" kategória első helyezését nyerte el.

FacebookIWIWGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmarkBlogter.hu
126 alkalommal olvasva

Dr. Mérő László előadása

 

Szeretettel meghívjuk Önöket .december 6-án Dr. Mérő László pszichológus, publicista. "Az érzelmek logikája" című előadására. Amely az előadáSOKK sorozat része. Egy kis ízelítő: A pszichológiai kutatások bő fél évszázadon át elkerülték az érzelmeket, mert nem látszott, miképpen lehet ezeket kutatni. Az utóbbi 25-30 évben azonban sikerült erre érdemi eszközöket találni, és a kutatások meglepő eredményekkel jártak. Kiderült, hogy még a leginkább racionális, logikus gondolkodásban is alapvető szerepet játszanak az érzelmek. Röviden: érzelmek nélkül nincs értelem.

FacebookIWIWGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmarkBlogter.hu
406 alkalommal olvasva

Véradás - Minden csepp számít

Adományozz egészséget. Aki vért ad életet ad. Helyszin: Erkel Ferenc Művelődési Központ. 2017. november 27 16:00 -  19:00

 

FacebookIWIWGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmarkBlogter.hu
70 alkalommal olvasva

SZIA - Jótékonysági batyus borbál

 

Szeretettel meghívjuk Önt és barátait iskolánk idei jótékonysági batyus borbáljára. Támogathat belépő-, vagy támogatói jegy vásárlásával és tombolatárgy felajánlásával! Szeretettel meghívjuk Önt és barátait iskolánk idei jótékonysági batyus borbáljára. Támogathat belépő-, vagy támogatói jegy vásárlásával és tombolatárgy felajánlásával! Jegyvásárlás 2017.10,28.-tól az iskola aulájában.valamint megrendelhető osztályfőnököknél.
FacebookIWIWGoogle bookmarkTwitterMyspace bookmarkBlogter.hu
130 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2017. november 24., péntek, Emma napja van.

Következő programok