Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa603
mod_vvisit_counterTegnap1159
mod_vvisit_counterEz a hét603
mod_vvisit_counterMúlt hét6181
mod_vvisit_counterEz a hónap21043
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3443540

Online látogatók: 17
Az Ön adatai: 54.224.255.17
,
Mai nap: 2018 jún. 25.

Kultúra, oktatás

Dr Fehér György előadása Üzbegisztánról

A budakeszi Nagy Gáspár Városi Könyvtárban 2018. május 17-én 18 órakor Dr. Fehér György tanár és idegenvezető Timur szülővárosa, fővárosa és a mai főváros című vetítéssel kísért előadása - az előző havi, Üzbegisztánról szóló előadás folytatása.

 

104 alkalommal olvasva

Felhívás!

JAVASLATTÉTELRE

A BUDAKESZI ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKEIÉRT DÍJ

ADOMÁNYOZÁSÁHOZ

 

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Budakeszi Építészeti Értékeiért díj megalapításáról és az adományozás rendjéről szóló 43/2004. (VII. 30.) önkormányzati rendelete értelmében a Budakeszi Építészeti Értékeiért díj adományozására felhívást tesz közzé. A Képviselő-testület célja, hogy a település értékes, építészeti hagyományait megőrző, értéknövelő felújításokat, továbbá a településképhez jól alkalmazkodó, korszerű, színvonalas, új épületek megvalósítását példaként állíthassa, ezzel az alkotó tervezők, kivitelezők, és nem utolsó sorban az építtetők személyét és művét is elismerésben részesíthesse.

89 alkalommal olvasva

SEGÍTSÉG! MEGNŐSÜLTEM! Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája

Pindroch Csaba egyszemélyes vígjátékában a házasság, esküvői ceremónia, összeköltözés, féltékenység megannyi konfliktus- és humorforrás, amelyet a szerző briliáns poénkavalkáddal mutat be, szembesítve mindkét nemet saját gyengeségeivel.

126 alkalommal olvasva

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Budakeszi Város Önkormányzata

fotópályázatot hirdet

Budakeszi valamennyi lakosa számára

"Négy évszak Budakeszin"

címmel.

623 alkalommal olvasva

Közgyűlés a Budakeszi Szépítő Egyesületben

Városunk egyik legnagyobb múlttal rendelkező, Budakeszi kulturális, társadalmi és közéletében az egyik legaktívabb, a legtöbb épített értéket teremtő, illetve újjáteremtő egyesület 2018. április 9-én nyolcvan fővel tartotta éves közgyűlését.

503 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. június 25., hétfő, Vilmos napja van.

Következő programok