Get Adobe Flash player

Hirdetés

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa679
mod_vvisit_counterTegnap1162
mod_vvisit_counterEz a hét8753
mod_vvisit_counterMúlt hét8776
mod_vvisit_counterEz a hónap37582
mod_vvisit_counterMúlt hónap42268
mod_vvisit_counterÖsszesen1886241

Online látogatók: 19
Az Ön adatai: 54.234.36.160
,
Mai nap: 2015 nov. 29.

Védjük meg az országot! Petíció a kötelező betelepítési kvóta ellen.

Defend our country. Petition against mandatory resettlement quotas.

Elindult az aláírásgyűjtés a kötelező betelepítési kvóta ellen Budakeszin is. A betelepítési kvóta a migránsok uniós tagországokba való kötelező szétosztását jelenti, mely ellen aláírásunkkal tiltakozhatunk az elkövetkező 2 hétben.

Részletek...

Öt év óta a Cérnahangversenyek több száz gyermek és szüleik fülébe és szívébe juttatták el a zene csodálatos élményét. A közösen átélt élő muzsika visszatérő élménye, közösségünk egyik összetartó ereje. Ez az évad is sok meglepetést tartogat a gyerekek és felnőttek számára egyaránt!

 

Részletek...

Ha baj van, számos kérdést teszünk fel magunknak. Kit hívjak? Milyen ügyben hívhatom? Mi a telefonszáma? Mikor hívhatom? Gyakran nem is tudjuk a választ ezen kérdéseke. Pedig, ha baj van, gyorsan kell cselekedni! Mi segítünk Önnek! Ön segítsen magán! Mi összegyűjtöttük a legfontosabb telefonszámokat, Ön mentse el a telefonjába őket!

Részletek...

A jó idő beköszöntével eljött az ideje a kertekben a tavaszi munkálatok megkezdésének, köztük a kertészkedés során felgyülemlett gallyak, levelek eltakarításának.

Részletek...
Ma 2015. november 29., vasárnap, Taksony napja van.